Dajanini napotki za pisanje bloga (10)

Če pišete blog in če je ta blog uspešen, boste vedno imeli sovražnike. V fovšljivi Sloveniji pač očitno tudi na blogih ne gre brez tega. Ja, nekomu boste povedali, kaj veste o njegovem prijatelju in označil vas bo za bolnika, za norega, za zmešanega in po možnosti še napisal deset postov z naslovom: Dajana je čudna, Dajana je bolna, Dajana je… Potrudite se, da se ne razburjajte zaradi ljudi, ki jim je očitno v veliko veselje obujati vas od mrtvih in laganje o vas. Taki ljudje resnično nimajo kaj v življenju početi kot, da gledajo, kaj polčnejo drugi. In če drugi ne počnejo tega in tako kot oni, vas označijo za psihiatrični primer.  Seveda ne pozabijo povedat, da so boljši od vas in da jim vi ne sežete niti do kolen. Da ne govorimo o tem, da niso nikoli prebrali nobenega vašega posta, a že vnaprej vedo, da pojma o pojmu nimate.

Zakaj ste vi po njihovem psihiatrični primer? Ker ste povedali, kar se je res zgodilo. Ker ste povedali, kar o nečem veste ali, kar ste videli na lastne oči.

V svoji blogerski zgodovini sem imela veliko sovražnikov. Zakaj? Zato, ker sem opisovala svoje življenje in kaj se mi je zgodilo. Zakaj še? Ker sem vedno ostala pri svojem mnenju in nisem spremenila svojega mnenja samo zato, ker je nek moj prijatelj imel drugačno mnenje od mojega. Ker sem svojemu “prijatelju” z bloga rekla, da ni lepo, da govori ljudem, da so idioti.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !