Dajanini napotki za pisanje bloga (13)

Že dolgo se nisem oglasila na temo. Kaj se dogaja? Blogos je zasut s spamom v angleščini in ljudje postajajo panični. Kaj pa zdaj? Ne vidijo se zadnji komentarji, ne vidi se, kdo je na koncu komentiral. In zdaj se ne ve ali je Micka komentirala pri Ireni Sireni in če je Jasna komentirala pri Niku ali je morda Brezsrčni pustil kje kakšen komentar, s katerim je mojo osebnost razžalil in moram jaz nujno nujno odgovoriti na to. )

Ste opazili, kako odvisni smo od Blogosa? Čeprav… “sploh ne hodimo veliko tja in nikoli ne komentiramo” … no mogoče komentiramo desetkrat – dvajsetkrat na dan, pa zato spremenimo svoje  ime, zato, da nas ne bi prepoznali in da ne bodo rekli, da jaz stalno komentiram. roll

Peto leto pišem blog in moj blog dajana.si je postal izredno kvaliteten. Ponosna sem na ta blog in na ljudi, ki pišejo tukaj. ) RES!

Kaj je moja skrivnost? Zelo enostavno. Ljudi, ki tukaj pišejo, ne kritiziram. Ne obsojam jih. Zakaj ne? Ker niti slučajno ni potrebno. ) Vse ljudi, ki tukaj pišejo enostavno obožujem, vsi, ki pišejo na blogu dajana.si so umetniki, mojstri besede. Pametni ljudje, ljudje z dušo, srčni ljudje.  In zato, ker jih nikoli ne kritiziram in jim pomagam pri tem, da se lahko izrazijo, se ljudje, ki tukaj pišejo in komentirajo,  dobro počutijo. Zato tudi ni zoprnih komentatorjev, ki bi poučevali pišočega, kako mora pisati in kaj je “narobe” napisal. roll

In to je bila moja ideja od samega začetka pisanja po internetu. Da bi se zbrali skupaj ljudje, ki imamo kaj povedat in da se bi družili in se imeli fajn. Seveda so mi ljudje razlagali, da to ni možno, da je internet samo za pornografijo in za agresivne, anonimne komentatorje. Pa ni. Internet je neskončno velik in je za vsakogar dovolj prostora.

Če ni to bistvo življenja: imeti se fajn, pogovarjati se o zadevah, o katerih se prej ni še nihče pogovarjal, ne da bi koga kritizirali, temveč spodbujali pri razmišljanju in osvojanju novih svetov? )

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !