Zakaj je fašizem boljši družbeni sistem od socializma?

1. V fašizmu je več možnosti za komunikacijo. V socializmu lahko razmišljaš samo tako kot zahteva partija – tukaj je samo ena možnost!

2. V fašizmu imaš več možnosti pri volitvah. V socializmu ni nobenih volitev. Oz. so, ampak je že vse vnaprej določeno. Že vnaprej se ve, kdo bo izvoljen.

3. Rekli boste… saj je fašizem tako brutalen, socializem je pa… v dobro vseh delavcev blablabla. Ja, v tem je ravno ta keč, da ljudje tega ne razumejo. Fašizem je brutalen, jasno. Fašizem se postavi na eno stran. V fašizmu imaš vedno dve strani, naši in oni drugi. V socializmu si pa lahko samo tak, kot zapove partija. V nacionalsocializmu so na eni strani Nemci, na drugi pa Judi, Cigani in Slovani. Če si živel v nacionalsocializmu, si vedel, da moraš stran, če si bil Jud, če ne, si pač končal v koncentracijskem taborišču. To se je vedelo! Lahko, da si si metal pesek v oči in si mislil, da se ti ne bo nič zgodilo. A to so Židje vedeli. In pametni ljudje so pravočasno zbežali od tam in rešili svojo kožo.

Jaz tudi ne grem nikamor tja, kjer mi odprto povedo, da so nestrpni do mojega imena, do moje barve kože ali do moje nacionalnosti.

Kaj pa socializem? Socializem trobi, da smo vsi enaki. Tisti, ki je imel v socializmu drugačno mnenje od uradnega, je bil preganjan. Odvisno od tega, kdo je bil na oblasti. Spomnimo se raznoraznih fantomskih procesov – dahauvskih procesov, kjer so sodili ljudem zato, ker so bili sumljivi, ker so preživeli Dachau!

Socializem trobi, da bo prišla čudovita prihodnost. V resnici pa smo vedno bolj revni. Socializem trobi eno, realnost pa je popolnoma drugačna! Dokler se naenkrat s smrtjo ljubljenega voditelja vse sesuje kot hiša iz kart. Socializem sploh nikoli nikoli nikoli ne more delovati brez prisile in s popolnim zaprtjem meja. Na Kitajskem cenzurirajo internet. Že vedo zakaj!

Če lahko v socializmu zdržite do smrti vašega ljubljenega vodje ali pa njegovega naslednika… potem boste zelo veseli fašizma, ki bo sledil socializmu. ) In ko bomo preživeli sedanji fašizem, se bomo dvignili v nekaj, kar bo podobno demokratičnemu sistemu, za kar smo se borili v osemdesetih letih, v časih slovenske pomladi.

A moramo očitno skozi fašizem!

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !