Nehajte že delati tako draaaamo!

Madona, folk dela tako dramo, da bi kar izstopila iz Zemljeroll Pa tako grozno je. Pa ta vlada je tako nesposobna. Pa nimam denarja. Pa tako mrzlo je. Pa ljudje okoli mene so taki idioti. Pa nimam fanta. Pa nimam punce. Pa učitelji so grozni. Pa šef je grozen. Pa noben človek ne zna vozit avta. Pa take slabe ceste imamo. Pa tako slabega župana imamo, pa tako slabega predsednika imamo…. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nehajte že iskati same negativne stvari vsenaokoli!!!! A mogoče kakšna bomba pada na vas? A vas kdo cilja s puško? Ste koga ubili in se zdaj skrivate? Če ste koga ubili, potem pojdite na policijo in to povejte. Povejte VSE, kar ste naredili. Lažje vam bo.

Če pa niste nič naredili, potem pazljivo poslušajte! PAZLJIVO:

Zakoni Univerzuma so samo štirje in jih je zelo enostavno razumeti.

1. zakon: VI OBSTAJATE. Jaz obstajam. Ti obstajaš. Mi obstajamo. Oni obstajajo. Vsi mi obstajamo in nič se nam ne more zgoditi. Če se slučajno zgodi, da umremo, potem gremo takoj v nefizično energijo in… ostanemo tam ali pa gremo v drugo telo. VEDNO obstajamo. Nikoli ne izgubimo zavesti. Nikoli ne umremo!!!!! V bistvu smo v tem telesu bolj mrtvi, kot brez telesa. ) Pomirite se, nič se nam ne more zgoditi! Tako kot tudi nobenemu človeku, ki ga imate radi. Varni smo!

2. zakon: Eno je vse. Vsi smo eno.

A rabite razlago za ta zakon? Po moje ne. )

3. zakon: Kar dajete ven, to dobite nazaj.

Dobijate nazaj nekaj, kar vam ni po volji? Spremenite definicijo svojega delovanja in spremenite to, kar dajete ven, pa boste dobijali drugače nazaj. )

4. zakon: Sprememba je edina konstanta.

Razen za prve tri zakone. )

****************

Torej… nehajte delati dramo. Preživeli bomo. Naj vas ne bo strah sprememb! Prenehajte gledati televizijo ali poslušati ljudi, ki sprožajo negativne novice.

Ljudje delajo dramo, zato, ker imajo občutek, da drugače niso živi. Mi smo živi! Mi smo vedno živi. Sprostite se! Globoko zadihajte in prenehajte skrbeti. Za sekundo. Prenehajte delati dramo!

Iščite pozitivne lastnosti v ljudeh okoli. Iščite ljubezen na pravih koncih. In vedno lažje bo. )

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !