Nekaj napačnih prepričanj, ki “krožijo” v družbi in nam uničujejo življenje

1. Tisti, ki je bogat, je vzel denar nam, ki smo revni. Ne! Denarja je na svetu za vse obilo. Nimamo ga pa samo zato, ker “oddajamo” vibracije, da “nimamo dovolj denarja” ali… da ga “nismo sposobni zaslužiti”… ali zaradi kakšne podobne trditve, ki nam neprestano “skače” po glavi.

2. Kaj mi razmetavamo s hrano, če pa je toliko lačnih. Lačni niti slučajno ne bodo manj lačni, če bomo mi veliko, manj ali srednje jedli in je popolnoma vseeno, kaj naredimo s hrano in koliko jo je imamo v zalogi. Hrane je, tako kot denarja, v izobilju.

3. Nikoli ne bom imel dovolj denarja. Odvisno od tebe. Najprej si prenehaj to govoriti!

4. Več kot ljudje hodijo v šole, bolj so pametni. Mogoče. A za pridobitev znanja ti ni treba hoditi v šole!

5. Bogastvo si lahko pridobiš samo, če imaš šole. Pomembno je samo, da znaš pisati in brati.

6. Tisti, ki imajo denar, so ga najbrž pridobili na nepošten način. Klasičen stavek, ki nam onemogoča (nas drži v nizki vibraciji), da bi sami dobili denar.

7. Ljubimo lahko samo enega človeka. Ni res.

8. Človek živi samo enkrat. Človek je večno bitje, ki potuje iz telesa v telo in je v vsakem trenutku povezan z Izvorom (=Bogom, Stvarnikom, nefizična energija), katerega del je. Kako dobimo kontakt s to nefizično energijo, ki je v nas? Potrudimo se, da se vedno bolje počutimo, da “gremo” v Vrtinec. )

9. Če nekoga ali česa ne maram, bom udrihal po njem toliko časa, dokler ne bo nekdo nekaj naredil v zvezi z njim/ s tem. Če česa ali koga ne maramo, mu ne posvečajmo pozornosti, ker bomo drugače – po zakonu privlačnosti – dobili samo še več tega.

10. Moram jasno povedati, da nekoga sovražim, potem se bom bolje počutil. Ko nekdo sovraži, se slabo počuti.

………………

OK, toliko za zdaj, ko se bom pa še kakšne spomnila, jo pripišem. Inspiracija pa mi je knjiga Vrtinec.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !