Zakaj me je zapustil/a?

Ljudje zapuščajo svoje partnerje čez noč. Brez besed. Človek ostane sam s sabo in z groznim občutkom, kaj je naredil narobe.

Zakaj vas je moški, ki je bil še prejšnji teden tu, zapustil? V takem trenutku poglejte, kako ste se v življenju obnašali. Ste vi koga čez noč zapustili? Potem se vam je to maščevalo. Tako se ne dela z ljudmi. Tukaj nismo zato, da zapuščamo, temveč da skrbimo drug za drugega!

In zakaj vas je partner v resnici zapustil? Zakaj je odšla vaša žena z drugim? Ne zato, ker bi bili vi slabši od tega novega človeka. Vi ste vendar perfektni! Ne zato, ker bi bili bolj suhi, bolj debeli, bolj ali manj inteligentni… Nič ni zaradi vas.

Vam povem zakaj? Vaš bivši partner je naredil proti vam toliko grdih stvari, da vas je moral zapustiti, zamenjati z nekom – ki je zanj nepopisan list.

S to novo osebo se ne razume nič bolje kot z vami. Na tej osebi ne najde nič, kar ne bi našel pri vas. V bistvu mu gre še slabše kot prej. Zakaj potem? Zakaj? Zakaj?

Zato, ker tej osebi še ni uspel narediti še nič grdega. Zato.

 • Share/Bookmark

Tags:

5 odgovorov to “Zakaj me je zapustil/a?”

 1. E.T. komentira:

  me na nekaj (nekoga) spominja…

 2. Dajana komentira:

  Ja. Mislim, da je vsak doživel kaj podobnega…

 3. Marjetka komentira:

  Pravkar to doživljam. Po 14 letih sem pred mesecem ugotovila, da je že par mesecev z drugo. Dala sem mu življenje in srce. Povozilo me je, samo še jokam po cele dneve. Dobila sem antidepresive. Kako naj ga prebolim? Živela sem samo zanj. Nikogar drugeg nimam, ne zaupnikov, ne prijateljev, sama sem na svetu? Kako naj živim, ko bi najraje umrla? Kdo mi lahko svetuje, kaj naj naredim, da bom lahko živela?

 4. Dajana komentira:

  Če greš lahko takoj stran od tam, kjer sta živela skupaj, potem lahko zelo hitro preboliš. Najhuje je to, da imaš njegove stvari vsenaokoli sebe. Pojdi stran! Naredi vse, da greš lahko stran od tam. Nobenih njegovih stvari, nobenega prevarjanja s kom je, kje je!!! Stran pojdi.

  Če ti lahko še drugače pomagam, mi piši na mejl, ki ga najdeš v Kontaktu na mojem blogu: http://www.dajana.si/

 5. Dajana komentira:

  Vem, da so antidepresivi včasih rešitev, a kako z lahkoto jih ljudje jemljejo. :cry: In čisto nič ne rešijo, samo odložijo bolečino na kasneje.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !