Ni fer, ni fer!!!

Tamaučica si je za svoj deveti rojstni dan zaželela prave uhane in prave luknje v ušesih. In si jih je šla kupit in naredit luknje. S Taveliko sestro seveda, ki ji je dajala inštrukcije, kakšne uhane, pa to.

Potem je imela štirinajst dni medicinske uhane in po štirinajstih dneh si je dala taprave uhane noter. Njena sestra ima milijon uhanov in si lahko izmejujeta uhane in se občudujeta v ogledalu in si dajeta lento od Miss kampa izmenično gor in aaaaaaaaaaaa: babe kot babe. )

Skratka… da ne dužimo… Tamaučka gresta  v Nemčijo na počitnice k Papiju in jaz sem sama doma. hihi Tako kot v tistem filmu “Sam doma”. Vsi na počitnicah. In potem je bilo meni enkrat dolgčas in sem bila v otroški sobi in gledam tam v škatlice.

In v eni škatlici so mlečni zobje (te bomo prodali za težke denarje, samo moramo ugotoviti, čigav je čigav zob… no, saj ni važno, tisti s plombo gotovo ni moj, moji so samo lepi, beli…).

Kakorkoli, jaz tam brskam in se čudim in… najdem škatlico z medicinskimi uhani. In si mislim. Hm, medicinski uhani. Kaj, če bi si jih dala gor….  hm…

Nimam nobenega nakita že odkar imam otroke. Zdaj po letih trpljenja pa je čas za lajf in za uhane! ) Yes. In si jih dam noter. In vam povem, da je presneto bolelo, ker so se luknje že zarasle.

No, in dva dni me je malo peklo in ušesna mečica je bila rdeča. In po dveh dneh se je vse skupaj zacelilo in… juhej… Tudi jaz lahko nosim spet uhane. ) ))))

Mogoče si bom kupila kakšne nove. Mogoče mi jih bo kdo kupil. ) Mogoče si jih bom sposodila od Tavelike. Ali pa bom imela kar te, medicinske, gor od Tamaučice. Za spomin. )

V glavnem. Tamaučica in Tamauček prideta v noči od sobote na nedeljo domov. Ob dveh zjutraj. In prva stvar, ki jo reče Tamaučica, ko pride iz avta ven: “Ni fer. Ni fer! Moji uhani!”

In jaz: “Ja no, posodi mi jih, dokler si ne kupim diamantnih”.

In ona: “OK, no, nej ti bo. Ampak, drugič me prej vpraši, če lahko.”

In ja, drugič jo bom prej vprašala, če lahko. Jasno, sem pozabla.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !