Tako si želim živeti

Zbudim se zjutraj, po še eni noči burnega ljubljenja z mojim dragim. :o Dragi mi da lupčka za dober dan, poveva si, kar si imava za povedat in že… se začne nov dan. Tako se veselim novega dne! Kako se veselim! :) )))))

Veselim se otrok, ki se počasi komotajo iz postelj, iščejo obleko, povedo, kaj so sanjali, spijejo kakav, mi dajo lupčka za dober dan in že hitijo v šolo.

Grem pogledat na vrt, kaj se je medtem ponoči zgodilo na vrtu in pozdravim kosa in vrabce, ki so prišli po zajtrk. Za vse je dovolj.

Pospravim stanovanje, posesam, naredim najnujnejše in že hitim na fitnes. Tja hodim zjutraj, ker se mi potem zvečer ne da migati in je tak dober občutek, če si že zjutraj poln energije.

Po poti do fitnesa (izgradili so ga tukaj v moji bližini, da mi ni treba tja z avtom), pozdravljam mimoidoče, se jim nasmejem in jih pogledam v oči. Pri telovadbi pač telovadim, ne naprezam se in končam takrat, ko imam dovolj.

Grem domov in se posvetim svojemu delu. In to je snemanje videov za EFT tehniko (podobno kot tu). To delam seveda po internetu, kjer mimogrede prečekiram, če je kje kakšen komentar na mojem blogu ali drugje.

Če me kdo kritizira, ga prezrem, če me kdo opravlja, ga ignoriram. Vedno sem pozitivna in pomagam ljudem, če lahko. To delam za svojo karmo. ;)

In tako mine moj delovni dan, pridejo otroci iz šole, pride dragi iz službe… In potem smo skupaj. In… ja, nič in, komaj čakamo, da smo skupaj. ;)

 • Share/Bookmark

Tags:

5 odgovorov to “Tako si želim živeti”

 1. Sašec komentira:

  Živi dolgčas…ne razumem želje v kateri ni presežkov…

 2. Dajana komentira:

  Ja, nisi v mojih čevljih in si ne moreš misliti, kako je bilo prej. ;) Čisto navadno življenje si želim, kjer ni kritiziranja, nerganja, sovraštva. ;) Kar ne pomeni, da presežek še pride, takrat, ko je ta želja “pridobljena”, se pravi manifestirana. Ker… človek si vedno želi več, več, več, več. ;)

 3. Sašec komentira:

  Ja, že razumem…ampak nič sublimnega ni v tem, kar si napisala. Pač ni več nerganja in kritiziranja – prav. Ostane ti fitnes in vesela domača kuharija – zame nekaj popolnoma “navadnega”. In?

 4. Dajana komentira:

  Dragi neznanec: Pa ne da misliš, da bom tebi opravičevala, kar si želim. :roll:

  Zame je pač to optimalno. Prosim, sprejmi to. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !