Kako hitro Tamaučica prebere tri knjige?

V pol dneva. ;)

Včeraj ob pol šestih zvečer smo šli v knjižnico Šiška in se vpisali. Tamaučica si je izbrala tri knjige, ki jih zadnje čase rada prebira. Dali smo knjige v rukzak in se odpravili plavat v bazen Tivoli. Za zunanje ga odprejo šele ob šestih zvečer. :cry: Potem smo tam plavali in jaz sem plavala eno uro sem in tja in potem čez eno uro nisema več vedela, kaj naj. Tamauček in Tamaučica pa sta se potapljala in igrala in ovirala plavalce, ki so plavali gor in dol in zavijali z očmi in preklinjali, ker sta jih otroka motila v njihovem redu.

In potem sem jaz rekla, da gremo ven in da se grem jaz stuširat in posušit lase, onadva pa naj bosta do takrat še tam.No… malo težko sem ju odvlekla od tam. Pozabili smo krtačo za lase in še eno brisačo za obrisat. V zameno smo imeli sedem kompletov kopalk za Tamaučico, kar pa nam ni veliko pomagalo. :roll: No, Tamaučico je bilo lažje izvleči iz bazena, saj je vedela, da bo lahko končno brala knjige. Brala bi jih že po poti, če bi kaj videla. :roll:

Rekla je: “Komi čakam, da bom v postli s knjigo v roki.”

V glavnem… ob pol devetih smo prišli domov. Luč sem jima ugasnila ob pol enajstih zvečer in Tamaučici sem morala knjigo dobesedno izpuliti iz rok. Bila je tako besna name.

Danes ob enih, ko smo imeli kosilo, je Tamaučica rekla, če gre lahko v knjižnico, saj rabi nove knjige. Si jih že prebrala?  :shock:

Ja.

Kdaj pa?

Ja… dopoldan, takoj, ko sem se zbudila.;)

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !