Razumem

Pobegniti ne moreš. Dokler nimaš izpolnjene naloge, enostavno ne moreš iti stran. Ne moreš iti stran, če imaš otroke, ki te obožujejo, ki jih obožuješ. Ne moreš iti stran, če imaš tako rad ljudi, kjer si se rodil…

Ja, včasih je hudo. Tako hudo. :cry:

Razumem, da Bog ne želi, da bi jaz trpela, niti da bi kdorkoli drug trpel. Razumem, da nismo prišli sem za to, da bomo trpeli. In vedeli smo, ko smo prišli v to telo, da bo kdaj pa kdaj hudo.

Pa smo vseeno tu. ;)

Razumem, kaj je narobe z mano in z večino ljudi, ki so v nekem razmerju. Živimo v razmerju, ki je prazno. Najprej moramo ljubiti samega sebe. Najprej moramo spoštovati in ceniti samega sebe. In potem, ko se imamo dobro v svoji koži, bo prišel tisti, ki nam je namenjen.

Večina ljudi, vključno z mano, je bilo ranjenih v otroštvu na ta ali oni način in to prenašamo v sedanji čas. Živimo v preteklosti. Jezni smo in užaljeni. Kot otroci nismo bili sprejeti in nismo dobili dovolj ljubezni. Bili smo zaničevani in govorili so nam, da smo ničvredni.  Sram nas je bilo. Naredili smo se majhne in nevidne. Notranjega otroka moramo zadovoljiti. Moramo ga potolažiti, pomiriti in mu dopovedati, da je vse v redu.

In takrat, ko pomirimo svojega notranjega otroka, ko postanemo eno sami s seboj, takrat smo pripravljeni za drugega človeka, ki bo enostavno prišel. In to pravi človek za nas. ;)

Drugače pa takrat, ko smo prazni pač privlačimo praznega partnerja, ki mu diktira nezadovoljni notranji otrok in… imamo pač partnerstvo, kot ga imamo. Poslušajte: Almine – Dysfunctional Inner Child in Relationships

****

Še nekaj morate slišati (tu):

Všeč mi je, kaj pravi Helen Demetriou o pravi ljubezni. Če hoče ta oseba biti s tabo, potem bo s tabo… Če je kdo kadarkoli ljubil drugega človeka – potem bi umrl za tega drugega človeka! Premaknil boš Nebo in Zemljo za to, da boš s tistim človekom. Premagal boš vse težave, šel boš proti komerkoli, zato, da boš s tistim /s tisto, ki ga/ jo ljubiš.

Če bo ta človek hotel biti s tabo, potem bo s tabo. Kar je namenjeno je namenjeno. Ne gre za besede, ampak za dejanja!

In če sedite tam v skrbeh ali bo določena oseba prišla k vam ali ne, to ustvarja blokade tako, da ne more priti “prava oseba” k vam.

Če zelo ljubite nekoga, ki ni z vami, prenehajte s scenariji v glavi, da bi ta človek moral priti nazaj. Izpustite! In potem bo prišel k vam tisti človek, ki vam je namenjen.

Ljubezen pomeni:  k vragu z vsem. Ko nekoga ljubiš, boš šel po žarečemu oglju k tistemu, ki ga ljubiš. Če vas nekdo resnično ljubi, bo prišel. Ni nič ne na Nebu, ne v Peklu (če obstaja), kar bi lahko preprečilo to združitev. ;)

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !