Nismo prišli na svet zato, da bomo nadzirali nekoga drugega!

Se moraš obnašati tako, da se bo tvoj oče, tvoja mati, tvoj mož, tvoja žena… počutil-a dobro?

Torej se moraš obnašati tako, da bo tvoje obnašananje njej/njemu všeč! Takih ljudi, ki želijo različne stvari od vas, je ogromno!

Ne morete stati na glavi na dovolj različnih načinov, da jih boste naredili srečne! Ne morete! Enostavno ne gre. In kmalu boste ugotovili, da… kakorkoli se trudite, nikoli jih ne boste naredili srečne

Karkoli naredite za njih, nikoli ne bodo zadovoljni. roll

Nihče ni prišel na ta svet, da bi kontroliral drugega!

Niste prišli na ta svet, da bi vodili svoje življenje tako, kot drugi ljudje zahtevajo, da ga vodite!

Koliko pozornosti vam vaš partner v resnici posveča? Ne tako veliko.

Koliko pozornosti vam je v resnici posvetila vaša mati? Ne zelo veliko.

Nihče se ni rodil zato, da bo vaš čuvaj. Vsak človek je ustvarjalec svoje lastne izkušnje. Največja hipokrizija je, da vam ti ljudje, ki vas hočejo nadzirati, pravijo, da ste za njih pomembni!

A najpomembneje za njih je, kako se sami počutijo! Skušajo voditi vas in vaše vedenje zato, da bi se oni bolje počutili!

A veste, kaj bi vam resnično prineslo olajšanje? Če bi lahko sprejeli to misel: Vsak človek je v tem življenju sam zase.

In to sploh ni slabo! Vsak človek je Vir energije. Vsak človek ima v sebi vodilo, ki ga vodi k svojemu najboljšemu interesu.

Pomirimo se s tem, kje smo. Smo, kjer smo. V odnosu do denarja, ki ga imamo, v odnosu do partnerstva, v odnosu do svojega telesa. Ko razumete, da je vse, kar morate poiskati v življenju to, da se počutite dobro… vam bo to prineslo olajšanje.

Občutek olajšanja je to, kar iščemo!

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !