Kaj naj povem o Gadafiju?

http://urednik.slobodnadalmacija.hr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=468&Height=468&HomeDirectory=/Portals/0/Images/2011-02-24/Novosti&FileName=12C717BE0A.jpg&q=1

ženska poleg Tita je Sofija Farkaš, ki je postala Gadafijeva žena – Gadafi wiki

Uf… Gadafi je bil junak. Lep pilot, ki se je šolal v Jugoslaviji in srečeval s Titom. Bil je naš zaveznik. Potem sem v osemdesetih letih brala intervju, ki ga je naredila z njim Oriana Fallaci in … sem se začela spraševati…. pa kako lahko kaj takega napiše o našem zavezniku? Mogoče pa je res.

V glavnem prišel je na oblast in kot se za revolucionarje spodobi, je popolnoma uzurpiral oblast in naredil strahovlado. Podkupljal vse naokoli, da bi ostal na oblasti…

V glavnem… z njim se nisem nikoli ukvarjala… najprej je umrl Tito, potem smo imeli slovensko pomlad… potem je postala Slovenija res moja dežela. In jaz sem potem živela na Dunaj.

Vmes sem nekje slišala, da hoče spremeniti puščavo v rodovitno zemljo, da dela nekakšne megalomanske projekte… kot vsi diktatorji.

Potem sem prišla jaz nazaj v Slovenijo. Začela pisat blog in videla vse te grde slike o njem… bljak. Ja, naj preneha streljati na ljudi in naj preda oblast narodu. Ne vem, kaj še čaka! evil

Glejte filmček z Oriano Fallaci: Gadafi is clinically stupid

 • Share/Bookmark

Tags:

8 odgovorov to “Kaj naj povem o Gadafiju?”

 1. štulič komentira:

  Zdi se že, da novi Kalif zaseda Novo Mesto? :lol:

  Ma je Gadafi, zadnji arhaični vladar, ki iz res avtentičnega arhetipa tatiča (Aladin) ? :roll: ustvari vse to, kar mu je po bogu danega!? :cool:

  Edit:
  Pristal bo na smetišču zgodovine, njegovi potomci bodo pa prekleti od lastnega naroda, ki mu je ves svoj status služil?!

  Kakšna zlata štanga, jim bo sigurno ostala_la?! :twisted:

  http://www.youtube.com/watch?v=kWryma1kDfQ

 2. Dajana komentira:

  Gadafi bo visel. Njegovi lastni sinovi so proti njemu.

 3. štulič komentira:

  Vidiš!? :idea: Sploh nisem imel v mislih obešanja? :shock: prej mi je padlo na misel, da ga bodo po berbersko (rezanje grla_takorekoč), sami, Berberi! ,,)in bo v določenih legendah, postal mučenik. :cool:

  (tam so s klani razklani inu plemeni
  tako kot v bivši Yugi!)

  Ni tu iđipt… ;)

  http://www.youtube.com/watch?v=UJXk23yRstU

 4. Dajana komentira:

  Zakaj misliš, da je tako grd? :cry: Pa je bil lep moški…

  Ne bo postal mučenik. On je v tistem filmu kot Sadam, Robert Mugabe in co.

 5. Dajana komentira:

  Pozabla na Miloševića… Sama braća. :roll:

 6. štulič komentira:

  cccc; nein, on ni v tem filmu… :cool:

  Sploh ne mislim, da je grd?! Kje si to registrirala? :roll:

  http://www.youtube.com/watch?v=gjko7_lT2pM

 7. Dajana komentira:

  Grd je in zabuhel. Bljak. Isti letnik kot moja mama: 1942. 20 let starejši od naju. Ma daj… saj ni čudno, če je naredil ljudem toliko grdega. Če človek dela drugim grde reči postane še sam grd! :evil:

  Oriana Falacci ga je pogruntala že leta 1981. OK? Koliko let je od takrat? Trideset let. V tridesetih letih je gomilal grda dejanja. In ker je glup, je postal še bolj grd in neumen. :roll:

 8. Dajana komentira:

  Vidi ovaj sin njegov najmlađi nije loš: http://www.index.hr/images2/hannibal-gadafi_afp.jpg

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !