Kako me je včasih strah, kako me je strah… o radost, o radost

Ta mesec se popolnoma posvečam EFT -ju (= EFT pomeni emotional freedom technique in gre za nekakšno samo hipnozo, kjer tapkaš po medirianih na svojem telesu in si govoriš afirmacije). Enostavno sem naredila pavzo v svojem življenju in se ne vklapljam v “normalo”, dokler ne bom popolnoma “ozdravela”.

V mojem življenju je nakopičeno toliko bolečine, dvoma vase, zamer, mučenja same sebe, potlačenega trpljenja… da… se samo čudim… Čeprav sem znala nekako krmariti skozi svoje življenje z integriteto in sem zelo pazila, da se nisem poniževala pred drugimi ter sem uresničevala svoje želje (med drugimi so bile to želje imeti otroke in želje, da sem šla študirati dianetiko na Dunaj)… sem vse to naredila samo na pol… tako, da sem v bistvu po drugi strani ranila samo sebe. :cry:

In ker sem tako brezglavo rinila naprej – naprej – naprej in se mi je vse skupaj maščevalo in sesulo pred dvema letoma in pol, ko me je čez noč zapustila ljubljena oseba. :cry:

V mojem življenju je bilo veliko udarcev in preobratov, nikoli pa ni bilo pavze.

Šele zdaj gledam, kaj sem sploh počela in kaj se mi dogaja in zakaj se mi dogaja. Baje, da moraš po štiridesetem letu računati, da boš umrl in začeti gledati, kaj puščaš za sabo…

Medtem ko tapkam za to, da bi oprostila ljudem, ki so me ranili, da bi se rešila zamer, da bi se otresla napadov besa, da bi privabila resnično ljubezen v svoje življenje, da bi prenehala dvomiti vase… se mi vrstijo slike iz od prej in stvari se počasi postavljajo na svoje mesto. ;)

Še vedno me kdaj pa kdaj tako stisne pri srcu. Še vedno se mi včasih zdi, da tisti, ki ga čakam, ne bo nikoli prišel. :cry: Še vedno se zdrznem, ko kdaj pokliče telefon in ni zame. :cry:

Mene že dolgo nihče več ne kliče. Meni že dolgo nihče več ne piše. Že zdavnaj sem se odpisala.  Enostavno sem se zaprla v krsto in si nisem dovolila več živeti. Tam v krsti je bilo udobno, ker sem vedela, kako je tam in sem vse poznala. :roll:

Razumem, kaj delamo narobe! Če gre karkoli narobe v našem življenju, potem še bolj tolčemo po samemu sebi, še bolj udarjamo po sebi in še bolj si govorimo, da itak nismo nič vredni!

In z EFT-jem lahko vse obrnemo! ;)

S tapkanjem poveš samemu sebi, da se popolnoma in v celoti spoštuješ. Karkoli si že naredil. Kakorkoli se počutiš. Kako je slišati stavek od samega sebe: V tem trenutku se počutim obupano, a se popolnoma in v celoti ljubim in spoštujem samo sebe!

Govorite si tako! Povejte si, da se spoštujete, da se cenite! Ne tolčite po sebi. Prenehajte biti grdi s samim sabo!

****

Naslov tega posta: strah /radost… je zato tak, ker Bashar (Učitelj) pravi, da moramo strah zaobjeti in biti veseli, da nas je strah…  ker se tako spet naučimo nečesa novega

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !