Tudi jaz sem opazila veliko tetovaž…

Tudi jaz sem videla veliko tetovaž. Ena zelo fensi šmensi blogerka, ki jo dajo zaradi vsakega prdeca na prvo mesto na Siol, je to opazila v nekem mestu.

Na fitnesu jo ima skoraj vsaka oseba, ki še ni stara 30 let.  :roll: Tudi “moja” Španka jo ima (no, ona ima več kot 40 let). Grdega. Čez cel hrbet. Bljak. Moram pripomniti, da je imel moj prvi mož (no, še vedno jo ima) tetovažo na desni roki že v osemdesetih letih, ko sploh še ni bilo moderno in po vseh medijih zapovedano, da moraš imeti tatu, če ne, nisi kul. :roll:

Potem sem konec devetdesetih let delala v raznih barih na Dunaju – in ko sem delala v nekem “fensi” lokalu, smo se preoblačili na podstrešju, so imeli vsi moški pirsinge na prsnih bradavicah. Bljak.

Zadnjič je prišla moja hči s pirsingom nad zgornjo ustnico. Mene je skoraj kap. :cry: Moja prelepa hči s prelepim obraščkom si da noter tisto grozno zadevo sredi obraza!!!!!! Zakaj? Kdo je pa rekel, da je to… lepo? :evil:

In potem se mi je še zlagala, da je to tak pirsing, ki se ga da dol (tako kot uhan, ki ne gre skozi prepiškano luknjo v ušesu), čeprav sem jasno videla, da ima vneto ustnico. Kasneje je dobila visoko vročino zaradi tega. :cry:

Moja hči!!! :cry: Stalno gleda po televiziji tista odruna tekmovanja o odkrivanju talentov in manekenk. In dobija v glavo informacije, kako mora izgledat ženska,  da jo bodo drugi sprejeli. Ja, kako… biti mora lepa. Vse ostalo pa je popolnoma nepomembno.

  • Share/Bookmark

Tags: ,

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !