Bog je v vsaki moji celici (2)

Nisem videla tvojega obraza, a sem te začutila ob sebi. Vem, da si ob meni in tako mi daješ moč. Vem, da se mi vsak dan bolj razkriva, kaj je moj namen v tem življenju. Vem, da me tolažiš in mi pošiljaš znake.

Ponižna sem. Mirna sem. V svojem življenju sem delala napake, saj sem mislila, da moram pohiteti in ujeti ljubezen od nekoga. Izsiljevala sem. Zato je bilo toliko bolečine. Ravno, ko sem mislila, da sem očiščena trpljenja, se spet pojavijo slike od nekje… Delala sem napake, ker sem mislila, da ne obstajaš, Bog. Bila sem osamljena. Tako osamljena…

Nisem vedela, da si bil vedno ob meni. Dvomila sem v to. Oprosti mi. Zdaj ne dvomim več. Moč mi daješ. Hvala ti.

Nisem razumela, zakaj delamo napake in smo zaradi tega v taki bolečini. Nisem razumela, zakaj me ne marajo nekateri ljudje…

Ponižna sem, učim se iz bolečine, ki sem si jo prizadejala tako, da sem izsiljevala ljubezen. Hotela sem imeti moža in otroke. Vse skupaj. In družino. Pa ni šlo.

Pomembno je samo to, da vem, da obstajaš in da me podpiraš. In pomembno je to, da vem, kako se lahko rešim bolečine. In da vem, da si vedno tu, poleg mene. Ne boš me zapustil, vedno si tu. V meni si.

Dovolj mi je samo to, da vem, da si tu. Da nisem sama in da me ne boš zapustil. Hvala ti.

To je zate.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !