Kaj bom čez deset let?

Se spomnim, kako sem marsikaterega sorodnika ali prijatelja “davila”, kaj se bo zgodilo po letu 2000. Se spomnim, kako sem čakala leto 2000. Se spomnim, kako sem si želela še otrok, pa takrat ni bilo nobenega moškega na vidiku (Tamaučica in Tamauček sta se rodila leta 2001 in 2002).

In evo… zdaj je že leto 2011… Od leta 2000 se je meni zgodilo strašno veliko stvari. Rodila sem dva otroka, enega splavila, imela nasilnega moža, se mi je zdelo, da bom na Dunaju, kjer sem živela, ostala kar za vedno. :roll:

In… na internetu, ki sem ga dobila leta 2004 se najde princ, ki me reši in pripelje v domovino, kjer sem že šesto leto.

Kako je v domovini? Tako kot vedno, le da zadnje čase čas hitreje teče in jaz postajam vse starejša. In obenem, ko hodim na fitnes z ljudmi, starimi okoli 30 let, spet mlajša. Mlajša in starejša obenem, če kdo razume. :roll:

V teh enajstih letih se mi je zgodilo veliko strahot, ampak… vse, kar se zgodi, se bojda zgodi z razlogom.  Zato, da se iz tega kar se nam je zgodilo, kaj naučimo. ;)

In čez deset let? Septembra grem delat inštruktoražo za fitnes za combat. Moja ideja je delati v fitnesu, imeti svojega, karkoli… prav gotovo bom to počela tudi čez deset let, ko bom stara 58 let. Če bo šlo tako hitro kot zdaj, se bom trikrat obrnila in bo leto 2021 tu. No, Louise L. Hay pa pravi, da smo v srednjih letih, ko imamo 70.let. Torej… iman vremena. ;)

Imela bom svoj s.p., kjer bom učila ljudi, kako priti do denarja in kako naj ženske in moški živijo skupaj, da se ne pobijejo…

Mislim, da mi bo kar lepo čez deset let. ;)

Tale filmček mi je dal idejo za ta post – in sicer govori o generaciji 1999 . Morate klikniti gor!

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !