Vroče bejbe

Dejstvo je, da se življenje ne zasukne vedno tako kot bi človek pričakoval in ne veš vedno ali je tako bolje ali ne in ko stvari ne kažejo dobro, so samo še boljše ali pa ups slabše.

Med svojimi prostodelskimi aktivnostmi sem se v zelo bližnji prihodnosti nekako videla na nadaljevanju bitke z osvajanjem Nemščine, kjer enkrat vendar moram zbrati pogum, da prebijem kritično točko na kateri sem pred leti ostala ujeta, tam nekje v drugi stopnji tečaja in to dvakrat in to že pomeni, da čisto ganz einfach lahko začnem ganz na novo. Vse kar mi je od besedišča ostalo tekoče, so kletvice in ni ravno vljudno, če se z njimi hvališ že brž, ob rokovanju z nekom.

Potem sem si želela, da bi, takoj po zaključku uradnih treningov pasje gverile, kar se bo mimogrede zgodilo zdaj zdaj in z Modrim dirkačem bova pridobila potrdilo, da sva civiliziran pes in socializiran lastnik, spet poiskala stik z ženskim delom sebe in svoje gibe iz vojaških kretenj zategovanja povodca na 1001 način spet malo zmehčala v damskost, nežnost, ki bi mogoče zelo kratkovidnega koga od daleč celo spominjalo na žensko gracioznost, kot so naprimer tiste orientalske plesalke, ki kar lebdijo.

napisala Drsalka, beri naprej >>>>

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !