Kaj se zgodi po smrti? (1)

Pogovor z medijem April Crawford, ki kanalizira nefizično entiteto Veronica. Klik.

Vprašanje: Kaj se zgodi, ko umremo? Ali ohranimo spomin na to, kar smo, ali smo še vedno mi mi? Ali si lahko prisoten na lastnem pogrebu?

Odgovor: Seveda. Smrt  je zelo individualistična izkušnja. Ves spomin ostane.  Izkušnja je zelo različna, ker ni standarda, toda energija je ista. Ker takrat, ko umremo, nismo linearni (nimamo telesa).  Zato, ker nismo linearni, je lažje doseči vse naenkrat. To ni nič strašnega. Lahko obstaja negotovost, če ne razumeš, kaj se zgodi po smrti… Ko greš iz fizičnega, ostaneš “ti”.

beri naprej >>>>>

 • Share/Bookmark

Tags:

4 odgovorov to “Kaj se zgodi po smrti? (1)”

 1. juure komentira:

  Po smrti?
  En velik NIČ. Samo toliko da veš. Ostalo je nakladanje shizofrenikov.

 2. JB komentira:

  Ne vem zakaj, a očitno razmišljava o podobnih rečeh, na podobne dni…
  S komplimenti
  JB
  http://blog.ognjisce.si/joze/2011/10/06/ve-ni-odhod

 3. Dajana komentira:

  @juure: To je zanka: nič. ;) Tega si enostavno ne moremo predstavljati. Neeksistence si ne moremo predstavljati. Torej ne obstaja. Sem bila pred dvema tednoma na meditaciji o prejšnjih življenjih (o treh zadnjih življenjih). Bilo je 30 – 35 punc – samih žensk, očitno imajo moški velik problem s tem. :roll: In ja… potem – po koncu meditacije je vsaka povedala (če je seveda hotela), kaj je videla. In čisto vsaki se je nekaj pokazalo. ;) Ego nam ne dovoli, da vidimo prejšnja življenja! Ego ne izpusti! Gre za boj med Egom in dušo. Jaz sem bila ravno taka, dokler nisem začela o tem študirat in dokler nisem doživela prebliskov iz preteklih življenj.

  @JB: Temu se reče sinhronizacija. ;) Na isti valovni dolžini sva. Vse dobro! ;) Hvala za link!

 4. Dajana komentira:

  JB, saj nimaš nič proti, če te dam v povezave? ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !