Hodim po cesti in kar naenkrat se iztrga avto iz druge strani in zapelje proti meni

No, še dobro, da sem imela toliko časa, da sem se umaknila. Najprej sem mislila… uau, to pa je mogoče moj bivši, ki bo zdaj zdaj stopil iz avta, padel na kolena pred mano in me prosil odpuščanja… Tako sem večkrat videla v svojih “videnjih”.

Pa je bil samo en avto, ki je hotel parkirati na pločniku, kjer sem hodila…

OK, gremo naprej. Laufam na fitnes, še prej pa sem šla pogledat Tamaučka, ki zadaj trenira fuzbal… če sem trenerju povedala pravo številko… Pa hvala gospa, se mi mudi, moram trenirat otroke… jaz pa na fitnes, tuki zraven… aha…. svinje… živjo sinko!… mwa… mwa… mwa… mami, pa ne moreš tukaj pred vsemi no (to si je samo mislil, berem njegove misli).

In grem v garderobo in… tam šefica.

Kako si, kako ono, kako drugo. Ej… pa kaj to delajo s temi volitvami… A ti veš, da je pol ljudi v vladi mojih sošolcev? In ti so že takrat, ko smo bili na faksu govorili, da bodo prevzeli oblast.

- Janša in Bavčar sta bla moja sošolca.

- Kva????????? Pa to ni res, kaj se meni dogaja. Pa od kje jaz naletim na take ljudi… Zakon privlačnosti pa to. Pa odkod bi jaz lahko vedela, da treniram s sošolko od dveh ikon… (zavijem z očmi). A ona sta bla sošolca? A ni bil en prej? Se spomnim, ko sem delala v študentskih časih na televiziji in sem hodila na seje ZSMS-ja, kjer sta bla že takrat taglavna. Pa Vika Potočnik, pa vsa tista klapa.

- Vika je hodila na pedagoško. Ja, že takrat so hodili s tistimi poslovnimi kufri naokrog.

- Pa res, moji sošolci tudi! Kakšni fanatiki so to bli… Jaz sem vedno zehala, ko so govorili o prevzemu oblasti. Pol grem pa na Dunaj in pridem nazaj. In vsi so na oblasti.

A Borut je še živ?

- Aha… Njega ne maram, bil je tako nadut, so se poznali starši…

- Mislim, koga pa ti ne poznaš?

- Eh, sam da mene pustijo pri miru, pa sem srečna. Pejt stara, greva, da se ne bo spet drla nate.

- Itak se bo, ker mora biti z mano vedno nekaj narobe…

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !