Otrok star čez 60 let

Nekaj ljudi je ostalo “zamrznjenih” v svojih otroških vrtcih ali v začetku osnovne šole. Če pogledamo, se obnašajo čisto tako kot otroci.

V našem bloku so naredili dvigalo. Ker je treba narediti dve dvigali (za stanovalce na drugi strani), je človek, ki živi v pritličju ponorel in začel pisati dopise, ki jih daje v poštne nabiralnike vsem stanovalcem.

Dopisi so polni zastrašujočih besed… da je dvigalo protizakonito in da je škodljivo stanovalcem in da se bo on do zadnjega boril proti temu.

???

Takoj, ko sem dobila njegov zapis v roke, se mi je zazdelo, da je ta človek duševni bolnik oz. da je na nivoju otroka. Potem pa sem srečala soseda, ki je zrihtal dvigalo in je rekel, da ni nič protipravnega in da sploh ne razume, zakaj je ta človek tako proti dvigalu, saj njegovo stanovanje ne bo izgubilo zaradi dvigala na vrednosti, kot je enkrat rekel.

Rekel je še, da ta človek laže, da je invaliden in da je skoraj izgubil službo, ker ponaredil nek dokument in da je zadnjič na dvigalu pokvaril gumb za “klicanje” dvigala. Popoln psihotik.

Zakaj to počne?

Ker je proti, da gradijo dvigalo.

Obnaša se kot otrok. :cry:

In ker je en človek proti zdaj v bloku ne bodo naredili dvigala????

  • Share/Bookmark

Tags:

2 odgovorov to “Otrok star čez 60 let”

  1. Clifton Swamy komentira:

    DOWNLOAD FOR FREE —> Bohemian Rhapsody (2018). The story of the legendary rock band Queen and lead singer Freddie Mercury, leading up to their famous performance at Live Aid (1985).Click Here to download the movie !!!

  2. Aurelio Rickard komentira:

    Download and watch for FREE the movie : A star is born (2018) HD 1080p.In the movie “A Star Is Born,” Bradley Cooper and Lady Gaga fuse their considerable talents to depict the raw and passionate tale of Jack and Ally, two artistic souls coming together, on stage and in life. Theirs is a complex journey through the beauty and the heartbreak of a relationship struggling to survive. In this new take on the iconic love story, four-time Oscar nominee Cooper (“American Sniper,” “American Hustle,” “Silver Linings Playbook”), makes his directorial debut, and also stars alongside multiple award-winning, Oscar-nominated music superstar Gaga in her first leading role in a major motion picture. Cooper portrays seasoned musician Jackson Maine, who discovers and falls in love with struggling artist Ally. She has given up on her dream to become a successful singer, until she meets Jack, who immediately sees her natural talent.You can download for FREE the movie: A star is born (2018) HD 1080p from here : https://tinyurl.com/y2×8gvow

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !