ena

 • Share/Bookmark

Tags:

6 odgovorov to “ena”

 1. štulič komentira:

  Hej :( am I not a brother to you!? :? http://youtu.be/S2N_uvnvGbI
  (moji lasje so sivejši in oči modrejše vendar… izžarevaš to, našo milino in večno melanholijo, ti šment no!!!!! ) :evil:

  Če so tu vsi z uranom, stresom inu rodetom v žlahti, smo mi ukras prirode! :twisted:

 2. Dajana komentira:

  Hej… to je bilo ahhh… bila sem v razmerju s Kanadčanom italijanske krvi, ki je imel tam zadaj za mano posestvo. Tipček je bil čist zatreskan vame, jaz pa sem hotela nazaj domov povedat mojemu takratnemu fantu, da je konec. :roll: :cry: In se šla potem poročit na Dunaj s tretjim, ki me je dobesedno mučil… ej, zdaj šele spoznavam, zakaj moram iti skozi vse te zgodbe. :roll:

 3. štulič komentira:

  Kuku_lele sestro… :cry:

  Bodiva racionalna no! Internet je :evil: tvoja telovadba inu umovadba pa :večji od tri: :cool: http://youtu.be/Yu7KDqfARA8 _pure love

 4. Dajana komentira:

  Kaj kuku_lele? :cry: Včeraj sem brala o Titu, kolk bab je osvajal. Pa Šerbedžija me je osvajal. :roll: Pa JFK je imel ne vem kolk bab, pa najbolj priljubljen predsednik ZDA. Jaz pa že štiri leta samska… No, saj bo prišel taprav. Angeli pravijo, da v roku 5 letih. A si moram oči izpahnit od zavijanja? :roll: Do takrat pa moram pisat, brate, to je moje poslanstvo!!!!!!! :roll: :roll: :roll: In za pisanje rabim svoje lastne izkušnje, ane? A ne bo reku Leban, da si izmišljujem, tako kot ponavadi. :roll:

 5. štulič komentira:

  Mislim, če te Šerbo ni osvajal, bi mu zameru… :cool:

  Fuck, no! :twisted: Meni se ta iner_net t’ko zlagan zdi, zahrbten nu :shock: eksploatiran, do konca! :( Sploh ni več to, čemu je bil namenjem. Transcedentalnemu širjenju, elektro_magnetnega_naravnega, valovanja skozi eter, kar je bila nekoč morsejeva abeceda. :idea:

  Net je en velik šum in še kako rabiš imeti prave receptorje, ki ti analizirajo, da ne rečem izluščijo zgodbo, ki pa je nastala iz želje po prvinski komunikaciji.

 6. Dajana komentira:

  Ej… odvisno, kaj se ti je zgodilo. Meni so se v štirih mesecih, odkar sem na twitterju zgodile neverjetne zgodbe. Kako bi se mi pa lahko drugače? Nemogoče. Ja, povsod so čudni ljudje in twitter je poln ljudi, ki so razočarani in žalostni in iščejo pač… tam, kjer lahko. Ampak je poln tudi izrednih pesnikov, pisateljev in drugače fantastičnih ljudi. Tako kot povsod. Jaz sem pač samo s temi drugimi. Saj Slovenci so me skoraj vsi “otpratili”, Mgoče imam od 2600-tih sledilcev 10 Slovencev… Pa kaj? :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !