Enotna Slovenija

Spoštovani,
še vedno zbiram podpise. Obrazec podpore lahko dobite na www.monikamalesic.si. Brez vas mi ne bo uspelo. Iščem tudi prostovoljce, ki so mi pripravljeni pomagati pri zbiranju podpisov aktivno v naslednjem tednu. Kandidaturo imam namen vložiti v ponedeljek 8. oktobra, toda le ob vaši pomoči, da mi pomagate v naslednjem tednu zbrati čim več podpisov.

VSI ČASTNI USTANOVNI ČLANI BOSTE IMELI PRAVICO DO GLASOVANJA O VSEH POMEMBNIH ODLOČITVAH V STRANKI ENOTNA SLOVENIJA:-) TUDI MENE BOSTE LAHKO ODSTAVILI, ČE BOSTE ŽELELI-) Ni mi do funkcije, iščem rešitve! Sploh ne morem verjeti, da ste se tako hitro in intenzivno odzvali. Dragi Slovenci, nekaj priznam, pa ne mi zameriti – takega odziva res nisem pričakovala.
Stranka Enotna Slovenija bo poslala priporočilo vsem strankam, da ze združimo. Torej vabljeni, samo pošljite emajl na info@monikamalesic.si, pa obljubim, da odgovorim predvidoma v ponedeljek, ko vsaj “vdihnem”:-) tukaj >>>>

Uf, se je usulo emajlov na info@monikamalesic.si, da želite postati častni ustanovni člani stranke ENOTNA SLOVENIJA. Vsem iskrena hvala, bom pa vsakemu posebaj odgovorila do ponedeljka zvečer. Ma super ste, kar solzne oči sem dobila, tako me je ganilo. Hvala vam, in seveda vabljeni vsi ostali, da se nam pridružite. Vsakemu posebaj bomo poslali navodilo, usmeritve in tudi dobili se bomo.

 • Share/Bookmark

Tags: ,

4 odgovorov to “Enotna Slovenija”

 1. Nordstar komentira:

  Ne vem zakaj mi tole ni všeč. Kljub enotnosti v imenu mi sili v levo smer :(

 2. Dajana komentira:

  Nordstar! :shock: Ja, spominja na enotne komuniste :) Meni je pa všeč: prvič, ker je to ustanovila ženska … drugič, ker je to nekaj novega v naši sivini in ker ima toliko energije … če bom šla sploh na volitve, bom volila njo, že zaradi tega, ker je ženska :)

 3. Dajana komentira:

  Stranko je pa treba ustanoviti, ker brez tega ne moreš priti v parlament. In očitno je zanimanje veliko :=)

 4. Nordstar komentira:

  Me veseli, da je zanimanje veliko. Ne vidim pa povezave med kampanijo za predsednico države in vstopom v parlament.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !