Isabelle Adjani

http://www.linternaute.com/cinema/magazine/photo/isabelle-adjani-une-carriere-en-images/image/inaccessible-isabelle-adjani-263385.jpg

wiki… She also asked him to change his first name to Cherif as it sounded more “American”. Mohammed Cherif Adjani, was a soldier in the French Army in World War II. Her mother Augusta, called “Gusti”, was German. Adjani grew up bi-lingual, speaking German and French fluently. (od tu)

 • Share/Bookmark

Tags:

4 odgovorov to “Isabelle Adjani”

 1. 1tujec komentira:

  Zelo všečna in dobra igralka. Videl njen zadnji film, sem pa v pričakovanju tistega, ki bo predstavil afero Dominiqua Strauss-Kahna in v katerem bi naj ona igrala njegovo ženo..

 2. Dajana komentira:

  eeee nekaj povezav z njo… moja hči je dobila ime po njej. ;) moja hči se je rodila istega leta kot Gabriel… Daniel Day-Lewis jo je zapustil, ko je bila noseča z njim. Nekaj podobnega se je zgodilo meni. :shock:

  predvsem pa… odnos do očeta… rojena je v multinacionalni družini, govorila dva jezika, mama je od očeta zahtevala, da spremeni ime… :roll: :evil:

 3. andrea aiello komentira:

  Nepozabna v “La Reine Margot”, ko na opazko, da iz svežnja v naročju (v njem je, spomnimo se, imela zavito glavo ljubega), teče kri, odgovori, da je pomemben nasmeh na ustnicah…huh.

 4. Dajana komentira:

  Andrea, hvala, ker si me spomnil na ta film, sem ga dala v poseben post. V glavnem… ena izmed mojih…

  eeeee če zamenjaš prvi čki od Adjani, dobiš Dajani. ;) Tako me je klical moj prvi mož, s katerim imam Isabello, ki je dobila ime po njej. Rodila se je istega leta kot njen Gabriel. Bog ima smisel za humor. ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !