Zakaj takoj obupamo?

Tole je pisalo o tem, kaj se dogaja z Jurijem in njegovo družino: Govori se, da naj bi bile eden izmed razlogov za nenadni razhod para, ki je vedno deloval srečno in ima skupaj dve hčerki, Jurijeve zdravstvene težave. Teh je bilo v zadnjem času namreč kar nekaj in potem, ko si je končno opomogel od težav s srcem in se vrnil na delo, si je pred kratkim med gledališko predstavo poškodoval nogo, zaradi česar ga čaka kar nekaj tednov okrevanja in rehabilitacije.Tako naj bi morala Sabina v zadnjem letu skrbeti za njuni deklici in za moža, svoje potrebe pa postaviti na stranski tir.

Najprej nekaj o Juriju Zrncu. Tisti, ki spremljate moj blog,veste, da sem že večkrat objavljala filmčke z njim. Jurij je zame najboljši slovenski igralec vseh časov. Je najboljši komediant, je najbolj simpatičen, vse, česar se dotakne, se spremeni v suho zlato. Velikanski talent in tudi pevec, ki se lahko popolnoma kosa z vrhunskimi pevci. :shock: Mogoče ima to srečo – ali nesrečo, da se je rodil pri Slovencih. Če bi igral v Hollywoodu, bi bil takoj eden najboljših. No… saj ni prepozno, samo angleško se mora naučiti, pa verjamem, da že zna. ;) Jurija Zrnca lahko popolnoma primerjam s kakšnim Bradom Pittom, s tem, da ne vem, če zna Brad peti… :roll:

A se vi zavedati ljubi Slovenci, kakšen talent je to? :shock:

In – a se vi zavedate, da je to čisto “normalen” človek, krvav pod kožo, tako kot Felix, ki je zadnjič skočil v globino iz skoraj 40 kilometrov in je imel stalno mikrofon ob sebi, tako, da smo lahko slišali njegovo dihanje in zadrževali naš dih, ko je rekel, da je nekaj narobe ali da nečesa ne more odpreti… Ja… tisto je bil res živ človek, tako kot smo mi, to ni bil film.

Tudi Jurij je samo človek in očitno je imel toliko stvari hkrati, da je pregorel in to se mu je pokazalo na telesu, zbolel je. Vedno, ko naše življenje ni v ravnotežju, zbolimo. In… ne boste verjeli…. potem lahko spet ozdravimo. :) Ne samo, da je zbolel, tudi njegov zakon je začel škripati (… Jurij, če slučajno to bereš, prosim prižgi Beethoovnovo sedmo, lezi na posteljo in dovoli glasbi, da te ozdravi).

Kakorkoli, najprej naj vam povem, da mi je o tem, da imajo drugi ljudje probleme v odnosih muka pisati in sploh o tem ne bi pisala, če ne bi bilo že povsod objavljeno. :roll: Torej, vedo že vsi na vasi. No, saj včeraj je bilo tudi objavljeno, da je Brad zapustil Angelino, tako da… :roll:

Hočem samo povedat, mislim, da tega človeka razumem. Pred sedmimi leti sem čez noč zapustila moža, s katerim imam dva otroka in s katerim sem živela pet let skupaj. Bila je podobna situacija. Mojega moža ni bilo skoraj nikoli doma, jaz sem bila sama, v tujini z otroci (še s punčko iz prvega zakona). Na začetku sva bila zaljubljena. Potem sem zanosila. Rodil se je prvi otrok, pa drugi. Bila sem popolnoma sama, njega nikoli ni bilo doma. Zame je bilo izredno težko. Potem je začel iskati napake na meni, vsako noč je kričal name, da nisem nič vredna in da ne znam vzgajati otrok.

To sem prenašala eno leto. Potem sem spokala stvari in šla skupaj z otroci v domovino, stran od njega.

Tako kot je najbrž šel Jurij… Ko postane pretežko, kar zbežimo, ne borimo se več.

Zakaj sploh to pišem? Ker ljudje tako hitro vržemo puško v koruzo. V ljubezni, v zakonu niso samo rožice, ni samo strast in lepota, ko pridejo otroci postane izredno naporno in včasih za znoret težko.

Pa vendar so tu vajini otroci… Za ljubezen si je treba čas vzet. Za ljubljenega človeka si je treba čas vzet. Kaj se je zgodilo z nami? Živimo kot roboti eden poleg drugega, pa sploh ne vprašamo več… kako si… ti lahko pomagam… se spomniš, kako je bilo, ko sva se prvič videla… ko sva bila tam in tam…

Ko pridejo otroci in postane težko se potem začnemo osredotočati samo na tisto slabo in mislimo, če bomo dovolj težili, se bo človek spremenil. Ne, ne bo se. Prvič… nikogar drugega ne moremo spremeniti, samo same sebe lahko. Drugič… kritika, pritoževanje in jamranje so uničili še vsak zakon in vsako razmerje.

Pač je prišlo do krize v zakonu. To pomeni, da je treba pogledati, kaj se dogaja z našim življenjem. Nikakor pa ne prekinit komunikacije z ljubljeno osebo. To strašno boli.

Želim vsem vse dobro. :)

  • Share/Bookmark

Tags: , ,

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !