Ustanovljen Odbor za pravično in solidarno družbo

odlomek od tukaj, vir

Očitno se je vseslovensko ljudsko gibanje začelo institucionalizirati ter v ta vsesplošni uporniški kaos vnesti nekaj reda in programske enotnosti.

Vzpodbudno je to, da se Odbor s svojimi programskimi načeli trudi ljudsko nezadovoljstvo in uporniško energijo od manj pomembnih stvari usmeriti k pomembnim. Na navedeni spletni strani si tako sedaj lahko ogledamo aktualne objave Odbora, takojšnje zahteve Odbora naslovljene na aktualni režim ter preberemo kratek in jasen Manifest Odbora. Lahko pa se tam tudi včlanimo v Odbor ter tako tudi sami postanemo aktivni državljani in sočasno soavtorji bodočih dejavnosti  Odbora. Z ustanovitvijo Odbora je tako narejen prvi nujni in prepotrebni korak prehoda od granitnih kock k legalnim, legitimnim, zakonitim in demokratično vodenim oblikam ljudskega upora.

Verjamem, da bo bo Odbor zmogel dovolj intelektualne mobilizacijske moči in bo pritegnil kar največje število državljank in državljanov v članstvo, si med ljudmi pridobil kar največ simpatizerjev in podpornikov ter tako dosegel položaj vsega upoštevanja in spoštovanja vrednega sogovornika aktualnemu režimu ter celotni slovenski politiki in njenim elitam. To mojo vero v uspešnost Odbora mi potrjujejo imena ustanoviteljev in tistih, ki se Odboru pridružujejo. Če Odboru ne bi uspelo združiti uporniških energij in poenotiti ključnih ciljev vseslovenske ljudske vstaje, potem bi se država lahko kaj hitro  znašla v vsesplošnem uporniškem kaosu in diktaturi.

  • Share/Bookmark

Tags:

2 odgovorov to “Ustanovljen Odbor za pravično in solidarno družbo”

  1. Janušek Šefman komentira:

    Podpiram Manifest Odbora za pravično in solidarno družbo in se pridružujem podpisnikom

  2. Dajana komentira:

    Janušek, jaz tudi podpiram vse, ki so za pravično in solidarno družbo! :)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !