Tukaj ni ne levih, ne desnih – je samo in edino kriminal, vprašanje je le, kdo ga bo prej sakcioniral – sodstvo ali ulica ?

Zombiji ??? Tu so seveda mislili na upokojene levo usmerjene prisotne na protestih, potem pa to posplošili na vse protestnike. Sramota! Za takšno izjavo bi v kakšni drugi EU državi odstopila iz osramočenja omadeževana celotna vlada, ne samo stranka, pri nas pa kot da se ni nič zgodilo!

Kako si Janša ”lasti” volilce, zgleda da ni bil v šoli ko so jemali osnove algebre kaj šele. da bi vedel kaj pomeni ”diferencial poti po času” ali za politično pritisnjene ”zombije” na oblasti, kako hitro se jim lahko zgodi ”ulica” in narodna vstaja! Še ni doumel! Tako imajo ministri dr. nazive, pa še algebre ne obvladajo, celo izgubijo listine kot jim prav pride!

Glavni udar prihaja spomladi !!! Kanglerizacija je sistemski mafijozo modus operandi celotne države od najnižje institucije do najvišjega vrha! Vse jih je treba nagnati kot pse, na naš račun se gospoda ”masti”!

Treba je uvesti novo kategorijo kriminala to je t.i. politični kriminal! Golazen nam laže, golazen nam krade, golazen nas izkorišča.  policija pa na protestih ”uliva” solzilec sedečim protestnikom v grlo! Tega policaja bi kar direktno povabil na ”tatamije”, da ga vidim kolikor ga je v hlačah in koliko v solzivcu, ne vem, če bi stal dlje kot 3 sekunde potem pa najmanj 6 mesečna psihološka terapija bi mislil, da ga je dobil vlak ! Kresalova je podala izjavo o ”volilni čredi” pa je šla, tako bo tudi z Janšo! Ste že opazili, kako opletajo z bogovi in ”bogeci” – klerikalci silijo na oblast skozi zadnja vrata !!!

Uvesti je treba direktno demokracijo – golazen pa pred sodišče, saj so 20 let ustoličevali in izvajali krajokracijo in kleptokracijo, če pa niso sposobni najti in dokazati enega samega kriminalnega dejanja, potem pa je treba sodstvo tudi ”nagnati” !!! Nesposobne golazni ne rabimo !!!

V 21st ne rabimo strankokracije, ne ideologij,še manj pa takšnih poslancev kot nas sedaj zastopajo pardon mislimo. da nas  ne zastopajo, zastopajo namreč edino in dosledno šefe strank in seveda svoje žepe, dejanja pa potem upravičujejo s % podporo volilcev ! O IQ poslancev pa tako ali tako ne izgubljal preveč besed, še posebej tistih z desne, čeprav levi tudi niso imuni in jim zna pasti na sobno temperaturo pardon temperaturo parlamenta !

Tako kot Janša misli, da ima procente od vseh Slovencev, da si bojda lahko privošči ”zombije” (Janezek kaj ne veš, da so ”zombiji” mit črne magije Jamajskega izvora), narobe, ima samo toliko procentoy, kolikor se nas je udeležilo volitev, če takole gledamo tri četrtine nismo volili Janše oziroma SDS ! Od kod mu potem ideja ? Je gledal 1 ameriški film preveč ? Vsi bi morali pred sodišče saj Janša tudi ni nedolzen saj je pomagal ustoličevati desne tajkune, ki so tudi prašili nas denar (Dravske Elektrarne in posojila ZVON 1 in 2 ! Klerikalci so povzročili v svojem turbokapitalističnem poskusu za 1.650 mil eu slabih kreditov, od katerih je pokrita poplačana samo nekaj manj kot 1/3 – z žegnom koga se je to zgodilo ??? Mislim, da komentar ni potreben ! Pa si predrzneži upajo vse bolj opletati z bogovi v javnosti za javnost !

Kam te rinejo – na oblast ??? Sanja svinja o koruzi !!! Ne bo jim uspelo – še vedno Jelovica !!! Se vidimo na ulici spomladi !!! Golazen mora iti !!! Fertik so vsi so fertik !!! Prigrabili so si oblast in nam ukradli državo ! Tukaj ni ne levih in ne desnih je samo in edino kriminal, vprašanje je samo kdo ga bo prej sakcioniral – sodstvo ali ulica ?

*********

komentar Steva na mojem blogu

  • Share/Bookmark

Tags:

En odgovor to “Tukaj ni ne levih, ne desnih – je samo in edino kriminal, vprašanje je le, kdo ga bo prej sakcioniral – sodstvo ali ulica ?”

  1. Stric Marč komentira:

    Zamenjava svinj pri koritu ne reši ničesar, razen tistim, ki pridejo do korita.
    Problem je globji. V EU se je povečala zadolženost držav za 12 % DBP zaradi sanacij bank ( tudi privatnih), za kar so države EU porabile 1600 miljard .
    Pa niso imeli ne Janše, ne cerkvenega holdinga in ne tajkunov.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !