Oh, kapiram, Janša mora iti zaradi Cerkve. In Karba tudi…

kopirano od tukaj:

Kakor je čas nazaj funkcionar RKC Štuhec usekal po lačnih otrokih, je sedaj s še večjo silo dolga roka Vatikana usekala po svojemu odsluženemu vazalu Janši. Stres je preko Viranta in očitno s pristankom pahorjanske kvazi-levice odžagal Janšo.
Spomnimo: Na svojem ekstravagantnem praznovanju 70. rojstnega dne je Stres na Bledu gostoval, poleg nekaterih očitno s Cerkvijo povezanih gospodarstvenikov, še Pahorja in Venigerja, prisoten je bil pa tudi poslanec Tonin. Da nista bila prisotna ne Janša, ne Gorenak, kaže na zasuk v Cerkveni podpori njej naklonjenih politikov. In sedaj bo Stres odžagal Janšo in ga namestil z manj kompromitiranim politikom, morda Virantom. Vse to s podporo predsednika Pahorja. Akcija poslanca Tonina pa morda služi za protiuslugo za pristanek Kučana, vendar mora ta za protiuslugo žrtvovati Jankovića.
Vse se razvija v smer gašenja požara, da bi prišlo do navidezne zamenjave oblasti, s tem, da RKC še vedno ohrani priviligiran položaj v družbi, bajno proračunsko financiranje, predvsem pa slabo banko, s katero bodo slovenski davkoplačevalci plačali več kot milijardni puf mariborskega škofovskega pevskega zbora.
Ali Virantovemu pogumnemu dejanju botruje ”ulica”, vstaje v slovenskih mestih, s čimer sam sebi želi zavarovati hrbet? Ali pa gre za prefinjeno igro v navezi RKC in pahorjanske kvazi-levice? Če je odgovor na prvo vprašanje pritrdilen, to na laž postavlja vatikanskega politkomisarja Rodeta, ki je prav tako zadnjič javno udrihal po demonstracijah.

  • Share/Bookmark

Tags: , ,

En odgovor to “Oh, kapiram, Janša mora iti zaradi Cerkve. In Karba tudi…”

  1. štulič komentira:

    Hohoho, :twisted:

    Sveta Marija, mati božja :roll: česa vse niste sposobni skomplicirati slovenski blougerji…

    …in če je tu_lele količkaj realističnega, :? potem hvala dragem bogu za Vatikan, Viranta inu Tonina, v paketu! :cool: http://youtu.be/wsBon3DTwIY

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !