Zadnje o otrocih… mislim, da še od letos… kar mi nikakor ne uspe napisati… da ne pozabmo, ko bomo na stara leta brskali po blogu…

~ no, to, da je bila Tavelika sprejeta in odpikana od Talentov se je zgodilo še letos… neuspeh smo preboleli, za tolažbo si je nabavila hrčka…

~ Kiki ima že dva tedna počitinice in spi do dvanajstih… ta teden ima počitnice, ker  ni šla smučat s sošolci, ker še nikoli ni smučala, nima opreme in… in…ampak… pridem v njeno sobo pred dvema tednoma ali kdaj in jo vidim, da piše note… kaj pišeš? Temo od muzike od Harryja Potterja, za Lano… Kva? Napamet piše note, tako kot Mozart! :D Greš na google, odtipkaš muziko, katero hočeš in note in dobiš ven, Zdaj imamo celo printer in nam lahko vse sprinta… :)

~ pride Kiki in reče: “A mi lahko pokažeš “tointo” žensko, kako zgleda, ker bi jo rada narisala. Ne vem, če ima frufru ali ne. Pokažem. A ti sprintam? Ne. Ja, ti bom. Ne!! Pa sej ena slikca ne vzame veliko elektrike in črnila! :roll:

~ Miki se uči Družbo… ga vprašamo, kako se reče glavnemu mestu Madžarske: Gudimpešta… Budimpešta… tam stanuje vajina polsestra… upam, da jo bosta kmalu videla..

~ Michaelu sporočim, da je žival, ki jo ima Iza miš, ne hrček… in on napiše: moja hči ima tudi hrčke… uživa v tem, da jih spusti pod njeno obleko… Kva? Nisem razumela… odgovora ne boš dobila, Dajančiči, ker je v razredu, moraš čakat do kosila… :roll:

~ Miki ima tako dolge lase, da skoraj ne vidi čitat… ampak si jih noče ostriči, ker izgleda carsko z dolgimi lasmi…

~ pred dvema dnevoma okoli polnoči parkira pred sobo, kjer spita Kiki in Miki avto, ki ima muziko zelo na glas… Miki spi naprej, s Kiki pa se pogovarjava…

Ona: “Jaz bi odprla okno in jih nadrla”…

Jaz rečem: “Zakaj le, samo slabo se počutiš”…

Ona: “Bolje se počutiš”…

Jaz: “Slabo se počutiš, ker spremenit itak ne moreš nič.”

Ona:” Ampak jim vsaj poveš, kar jim gre. Tukaj nimajo kaj nabijat muzike ob polnoči.”

Jaz: “Pa saj to vsi vedo, ampak vsake toliko časa pač vsak človek naredi kakšno neumnost. In svet se vrti naprej….” :roll:

  • Share/Bookmark

Tags: ,

2 odgovorov to “Zadnje o otrocih… mislim, da še od letos… kar mi nikakor ne uspe napisati… da ne pozabmo, ko bomo na stara leta brskali po blogu…”

  1. nina2 komentira:

    Ful rada berem tele tvoje izseke iz zivljenja… So ful dobr napisani…

  2. Dajana komentira:

    (((((x))))) O, kako prekrasno je dobiti tak komentar!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !