Kdaj si boste zapomnili, da ne moremo kontrolirati ničesar, kar je izven nas?

Kontroliramo lahko samo sebe. Samo svoja občutja. In vse, kar je pomembno je, da se počutimo dobro, ker bodo le tako naše želje izpolnile. Če se počutimo dobro, bomo dobili denar, bo prišel naš dragi – draga, bomo imeli krasne odnose… Če pa se počutimo slabo, smo žalostni, depresivni, nas je strah, ker nimamo denarja,

Slovenci so svetovni prvaki v kritiziranju, jamranju in v pesimizmu. Pride nova oblast, z njo ženska in se takoj vsuje plaz obtožb in kritik, še preden odpre svoja usta. Tudi, če bi bila izvoljena na volitvah bi bilo tako. Slovenci so se tako navadili kritizirati in jamrati, da so že odvisni od tega. Tudi, če bi imeli Che Guevaro na oblasti, ne bi bilo nič bolje, tudi, če bi imeli Johna Kennedyja.

Kaj je z nami? Zakaj toliko kritiziramo, zakaj nismo nikoli z ničemer zadovoljni?

Programirani smo v to, od rojstva naprej. Stalno so nam govorili, da ne smemo tega in onega in da moramo biti taki in taki, da nas bodo drugi sprejeli.

Že zgodaj smo izgubili svojo igrivost in otroškost in se spremenili v robote, ki nenehno poslušajo slabe novice, ki nenehno bentijo čez politike, se kregajo z drugimi po internetu in iščejo vse naokoli razloge, zakaj nam gre slabo.

Kako je potem možno, da vsak dan izide sonce? Kako smo si to zaslužili, kljub temu, da je toliko grdega in groznega okoli nas? :roll:

A smo plačali za to, da se Zemlja vrti okoli sonca? Komu smo plačali zrak za dihanje? Zastonj je! ;)

Okoli nas je neverjetno obilje. Zaustavljamo ga s svojimi mislimi o strahu in o negativnih stvareh! Kdor to razume, bo razumel skrivnosti Vesolja. Kdor to razume, bo vedel, da se je treba najprej dobro počutiti in potem bo prišel denar. Denar ne more priti, če ga zaustavljamo s svojimi mislimi o strahu. Vedno in povsod iščite olajšanje in pozitivne reči.

 • Share/Bookmark

Tags: ,

2 odgovorov to “Kdaj si boste zapomnili, da ne moremo kontrolirati ničesar, kar je izven nas?”

 1. Hanuman komentira:

  Kruta si do tega izmučenega naroda, res!? :(

  Že tako je po pokrajinah, popolnoma nekompatibilen, no nikakor ne moreš primerjati Gorenjcev s Štajerci, :shock: še manj Ljubljančanko s celovške s prebivalko Cirkovcev… :roll: in to so lokalne paše s pridom izkoristile! :evil:

  Uprava za pranje možganov RS_love_nije je plansko zaprla vse vhode in izhode, da bi ta konglomerat nravi, dobesedno, dokončno zmanipulirali v smislu Orwelovega 1984!
  Strah! Vcepiti ljudem kolektivni strah, le to jim je uspelo! :cry: http://youtu.be/nZ5PQppudHc

 2. Dajana komentira:

  Vsi smo v istem loncu. Vsak dan imam kontakt s celim svetom in vsak dan vidim, da smo popolnoma podobni ljudem v Indiji, Ontariu ali Južni Afriki… Tega s strahom mi ne boš prodal! To je zato, ker smo to dovolili! Dovolili smo spustiti svojo vibracijo. Lahko jo kadarkoli dvignemo! :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !