Kaj so pa dobro misleči kristjani?

ekhhhhm… Kdo pa so dobro misleči kristjani? Kdo pa so dobro misleči komunisti? Kaj so pa slabo misleči otroci? Vsak človek je dobro misleč in slabo misleč! Vsak človek je vse-misleč!
Želim vsem kristjanom, komunistom, fevdalcem, plemičem, tlačanom, upornikom, vojakom, očetom, mamam, otrokom, delavcem, sužnjem, čistilkam, učiteljem, kmetom, duhovnikom, muzajedinom, konkubinam, vajencem, prostitutkam, policajem, invalidom, mamam – samohranilkam, ločenim mamam, mamam, ki ne morejo imeti otrok, mamam, ki se ne morejo sprijazniti, da otroci gredo stran, ljudem, ki se bašejo s hrano, ljudem, ki so odvisni od interneta, ljudem, ki igrajo doma copato, neubogljivim ljudem… ljudem na robu… ljudem na vrhu…  klošarjem… ljudem v zaporu po krivem ali zasluženo… ljudem, ki so odvisni od loterije…. tistim, ki so nekoga ubili… tistim, ki so jih zapustili…  ljudem, ki stalno nergajo, ljudem, ki stalno kritizirajo… ljudem, ki nikoli ne utihnejo, ljudem, ki stalno gledajo televizijo… ljudem, ki ne jedo mesa… ljudem, ki ne jedo marelic…. vsem mislečim … vsem dobro, srednje dobro in slabo mislečim želim prekrasne praznike in čudovito življenje!!!!!!!!
  • Share/Bookmark

Tags:

3 odgovorov to “Kaj so pa dobro misleči kristjani?”

  1. stricmarc komentira:

    Hvala ze lepe želje! Med naštetimi se najdem tudi sam in se zato zahvaljejem, ker so bile želje namenjene tudi meni.

  2. Dajana komentira:

    NI za kaj! :)

  3. Žagz komentira:

    Zdaj, sintagma ”dobro-misleč” je dvopomenska, t.j. prislov ”dobro” lahko ima dve konotaciji: dobro kot vredu, pravilno; in pa dobro kot pozitivno.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !