Ojojojojoj, a zdaj si moram tudi jaz odstraniti dojki, če si ju je Angelina?

Najbrž ni človeka, ki ni prebral včeraj mega novice, da se je Angie dala odstranila dojki. Šla sem se raziskovalno novinarstvo in zakapirala, da ne gre za odstranitev dojk, ampak za odstranitev tkiva iz dojk in nadomestitev z… kaj jaz vem, kaj dajo noter… silikon al kaj. :roll:

Prvič… Angelina Jolie si je dala odstraniti dojki, ker so njeni zdravniki izračunali, da ima 87% možnosti, da dobi raka na dojkah. Zato, ker je to imela njena mama itd.itd. Angelina si je dala odstraniti popolnoma zdrave dele telesa! Ja, ima gen za neko bolezen. A vi veste, da se popolnoma vse celice telesa lahko nadomestijo vključno s tem, da lahko spremenimo našo DNK!

Emmmm a vi veste, da vsako bolezen, ki smo jo kadarkoli dobili ali jo imamo smo si nakopali s svojimi mislimi!

Če bo ona verjela, da bo dobila raka na dojkah, ga bo 100% dobila. Ne zato, ker so zdravniki rekli! Zato, ker ona v to verjame. :)

Ravno tako verjamemo, da bomo umrli tam okoli 80.leta in potem res takrat umremo, čeprav bi mirno lahko doživeli 150 let ali mnogo mnogo več. :) Vsaka naša celica v telesu se obnovi na vsakih pet let. Ali na deset let. A se obnovi! V glavnem – čez deset let ne bomo imeli nobene celice več, ki jo imamo danes!

Zakaj bodo eni čez deset let še vedno bolni? Ker mislijo kronične misli bolezni in ne dovolijo svojemu pametnemu krasnemu telesu, da ozdravi! :)

Zakaj se prehladimo, ko je prepih? Ker so nam v otroštvu vbijali v glavo, da se prehladimo, ko je prepih.

Ni nobene potrebe po odstranjevanju kakršnega koli dela telesa, saj si vse bolezni sami nakopljemo!

Kaj moramo potem narediti? Preusmeriti misli na svoje zdravje, dobro se počutiti, poskrbeti za to, da se počutimo dobro!!!!! Ko se počutimo dobvro, ne more priti k nam nobena bolezen!

Ker… bolezen pride takrat, ko nas je strah, ko smo v depresiji itd. Ko pa se dobro počutimo, pa ni bolezni. :)

Farmacevtska industrija je za to tu, da nas dela bolne, saj ima od tega velikanske koristi! :cry:

Vse, kar potrebujemo za življenje in ozdravitev je v nas samih, ko se dobro počutimo!

David Icke se strinja:

‏@davidicke

Angelina Jolie inspires women to maim themselves by celebrating medically perverted double mastectomies

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark

Tags: ,

36 odgovorov to “Ojojojojoj, a zdaj si moram tudi jaz odstraniti dojki, če si ju je Angelina?”

 1. Igor komentira:

  Pljučnih celic ne moreš “nadomestiti”.

 2. spookymulder komentira:

  Em … no, tole zbolevanje zaradi misli … mi lahko potem razložiš, zakaj zbolevajo dojenčki, ki seveda še ne morejo misliti, da bodo zboleli, ker sploh še ne vedo, kaj je to bolezen?

 3. sabina komentira:

  Tudi možganskih celic ne moreš nadomestiti, kar je za nekatere res škoda, jim jih kar nekaj manjka:D

  Takšne bedarije, da lahko spremeniš DNK pa tudi še nisem slišala…joj joj…kaj vse nekatiri verjamejo:D:D

 4. Dajana komentira:

  Igor? Res, kako to?

  Spooky: Dojenčki pridejo na svet bolni. To so današnji Ućitelji, ki nas učijo, da ni smrti. :)

  Sabina: Seveda. :)

 5. barbara komentira:

  Ne razumem, kaj ima to veze s tabo, če si je Angleina dala odstraniti dojke? Zakaj bi si jih “morala” odstraniti tudi ti?

 6. Dajana komentira:

  Te mega znane osebnosti krojijo javno mnenje in ljudje potem za njimi ponavljajo. Jaz seveda tega ne bi naredila. So ji pa takoj začeli ploskati, kakšna herojka da je.

 7. barbara komentira:

  Mega znane osebnosti krojijo mnenje samo tistim, ki nimajo svojega, niso pa edine, katerih mnenje taki ljudje prevzamejo. In še zdaleč ni prva znana osebnost, ki je to storila. In ta poseg kot tak v ZDA dejansko ni nekaj nevidenega kot je očitno v Sloveniji in glede na sam ekstent posega tudi ni nekaj, po čemer bi posegala vsaka ženska.
  In kar se mene tiče, glede na to, da si predstavljam, da je odločitev za nekaj takega precej težka, sploh, ker gre za težek poseg, je, ne bom rekla herojka, je pa pogumna. Sploh glede na žaljive izpade nekaterih na raznih forumih in blogih.

 8. Dajana komentira:

  No.. meni se niti slučajno ne zdi pogumna. Meni se zdi odtstranjevanje zdravega tkiva butasto in hvaljenje s tem še bolj.

  Ampak OK, vsak ima svoje mnenje. :)

 9. spookymulder komentira:

  Oprosti, ampak tvojega odgovora nisem razumel, imam pa sedaj malce več časa, da malce bolj natančno komentiram tvojo objavo.

  Angelini zdravniki niso izračunali 87% možnost raka samo zato, ker je zaradi raka umrla že njena mama, temveč so zaradi tega podatka analizirali njen DNK in ugotovili mutacijo gena BRCA1. Kaj pa pravzaprav to je? Torej, ob vsaki delitvi človeških celic lahko v DNA nastanejo napake, vendar v celicah obstajajo beljakovine, ki te napake lahko odpravijo. Če pa je okvarjen genski zapis (BRCA1) za to beljakovino, potem se okvarjena DNA ne popravi in tako pride do razvoja raka. Angelina torej nima gena za neko bolezen, temveč ima okvarjen gen za beljakovino, ki bi preprečeval oziroma popravljal celice, pri katerih se ob delitvi lahko pojavijo napake.

  Če do teh napak v DNK ob delitvah celic morda zares prihaja zaradi naših misli (kot trdiš v zapisu) še ni dokazano. Je pa dokazno, da zaradi tega lahko prihaja zaradi vplivov okolja, npr. če neko celico izpostavimo radiaciji (in na to pač ne moremo imeti nekega mentalnega vpliva), prav tako pa do napak pri delitvi celic prihaja tudi povsem naključno.

  Bi lahko Angelina to svojo okvaro genoma spremenila samo s pozitivnimi mislimi? Težko, glede na to, da vsaka celica v našem telesu nosi enak DNK zapis in je torej ta napaka kodirana v vsaki celici njenega telesa.

  Ali okvara gena BRCA1 avtomatično pomeni, da bi dobila raka? Ne, saj ni nujno, da bi se v njenem DNK ob delitvi celic dejansko pojavila napaka, ki bi vodila do razvoja rakastih celic. Če pa bi do tega prišlo, potem dejansko ne bi imela telesnega mehanizma, ki bi to lahko preprečil, tudi če bi še tako mislila in verjela, da ne bo zbolela. In statistično gledano, je možnost, da se pri njej razvijejo rakaste celice, ki jih zaradi napake v genu ne bo mogla popraviti, več kot 80%, kar je seveda zelo velika.

  Na izbiro je torej imela, da goji pozitivne misli in upa, da bo med tisto srečno petino, ki kljub okvari gena ne dobijo raka, ali pa bo ukrepala preventivno in z mastektomijo zmanjšala možnost, da se ji rak razvije v tkivih, ki so zaradi te specifične napake najbolj kritična.

  Dejansko pa to ni zgolj neka nova “modna muha”, temveč človeštvo take posege pozna že zelo dolgo. Ko namreč še nismo imeli antibiotikov, so ljudem s poškodovanimi udi masovno odstranjevali roke in noge, da ne bi zaradi bakterijske okužbe dobili gangreno, ki bi okužila celotno telo in bi umrli. Seveda je obstajala tudi možnost, da ljudje ob poškodbi ne bi dobili gangrene ali pa bi jo celo preživeli, vendar je bil odstotek takih srečnežev (z dovolj srečnimi mislimi?!?) tako nizek, da preprosto ni imelo smisla tvegati, temveč so se ljudje raje odpovedali udom, kot da bi tvegali smrt.

  Vsekakor pa je Angelinina poteza zelo pogumna, že zaradi družbene stigme, ki spremlja take posege (ne zgolj pri ženskah, ki se za to odločijo preventivno, temveč tudi pri tistih, ki to morajo storiti, ker se jim je rak že razvil), da se je v družbi začelo malce bolj intenzivno govoriti o teh stvareh.

 10. Dajana komentira:

  Spookymulder… To, kar si ti naštel jaz vse vem in mi ni treba razlagat, zakaj je naredila.

  Midve imava pač drugačno predispozicijo. Jaz verjamem, da si vse, ampak čisto vse, vključno z boleznimi, ustvarimo s svojimi mislimi.

  Ona pa verjame zdravnikom, pa vse ženske v njeni družini so umrle zelo mlade, vključno z njeno mamo.

  In zdaj so zdravniki našli nek gen, ki brca in ki je lahko msrtonosen. :roll:

  Ej, tudi zdravniki niso rekli, da bo 100% zbolela za to boleznijo, dopustili so 13%, da so v zmoti. :roll:

  A veš, moj oče je umiral za rakom želodca in sem ga negovala zadnje tri mesece, ko je umiral in vem, da je to nekaj najbolj strašnega, kar lahko doživiš – da imaš ljubljeno osebo pri sebi, ki ti dejansko razpada v telesu, ki ima strašne bolečine in ji ne moreš pomagat. :cry:

  Ampak jaz vseeno ne mislim, da bom umrla za rakom in mi še na konec pameti ne pride, da bi si odstranila želodec, tudi, če bi pri meni odkrili gen BRCA 2 in mi zračunali 99% možnosti, da bom zbolela za to boleznijo.

  Seveda bi zbolela za to boleznijo, če bi se osredotočila na to.

  Na kar se osredotočamo, to se nam zgodi.

  Ne samo slabe stvari, tudi dobre.

  In človek ima 8 milijonov misli na sekundo.

  Na sekundo!!!!

  Od tega se zavedamo samo 10% misli, vse ostalo je podzavest.

  Zato sem mislila, da je to, kar je naredila… butasto. Mogoče sploh ne bi zbolela. Če bi vedela, kar vem jaz in se osredotočala na zdravje, potem 100% ne bi zbolela.

  Ampak… naredila je, kar je pač naredila, jaz sem se samo čutila odgovorno, da povem, da se ne strinjam s tem.

  ;)

  p.s. Kaj pa če zboli za kakšnim drugim rakom? :roll: No, upam, da ne bo, ker nikomur ne želim nič grdega, sploh pa ne bolezni…

 11. barbara komentira:

  Nekako sem ti hotela napisat zadnji spookymulderjev odstavek.
  In da, vsak ima svoje mnenje in to še ne pomeni, da je zato drugačno mnenje butasto, mi je pa fascinantno, kako se kljub temu sama zase postaviš, kadar kdo tebe užali. Meni osebno je skrajno neprimerno mnenje, da vse bolezni pridelamo s svojimi mislimi. Kot da se imam res 24 ur na dan čas ukvarjati z mislijo, da bom zbolela.
  Ne razumem sicer, zakaj je tako zelo sporno to, da si greš par zelo riskantnih stvari ven potegnit. Ne vem zakaj potem odstranjujejo sumljiva znamenja, ki imajo samo možnost, da se razvijejo v melanom?

 12. Dajana komentira:

  Barbara… ravno zato, ker pač jaz verjamem, da se ti ne more nič zgodit, če sam ne umisliš to s svojimi mislimi.

  Pač ona verjame zdravnikom in je vsa prestrašena zaradi žensk v njeni družini, jaz pa pač nisem. :)

  Ampak… mi smo pač vsak na svojem koncu in ne moremo se razumeti, če ti ne verjameš, da smo ustvarjalci svojega življenja in da smo vse, kar se nam je zgodilo sami ustvarili s svojimi mislimi.

  Mislimo vedno. Razen, če meditiramo in smo brez misli oz. ko spimo in naš Ego ni prisoten.

  Drugače pa naš um dela sto na uro in vse, na kar se osredotočamo, to dobimo nazaj. Tudi vse, česar ne maramo, dobimo nazaj, zato, ker Vesolje ne razume Ne, Nočem, Ne maram!

  Če mislimo, da bomo zboleli, če mislimo, da bomo dobili raka, bomo 100% zboleli. Tudi, če ga seveda nočemo…

  Torej si je dala Angelina odstraniti zdravo tkivo, namesto, da bi pač odstranila bolne misli…

 13. tosladkozivljenje komentira:

  Ja, jaz se po eni strani zelo strinjam s tabo. Težava je po mojem samo v tem, da če ti nekdo reče, da imaš 83% možnosti da zboliš za rakom, se zelo težko osredotočiš na pozitivne misli. Moraš imet zelo pošlihtane zadeve v glavi, da to dosežeš. Angelina je verjetno vedela, da tega ne zmore in si je raje odločila tako kot se je. So pa seveda primeri, ko nekomu povedo da ima raka in ta oseba odkloni zdravljenje, gre domov in se odloči, prepriča, da nima več raka. In čez mesec, dva, dejansko to potrdijo tudi zdravniki. Taki primeri res obstajajo, ampak so zelo redki. Po mojem bo moralo preteči še kar nekaj časa preden bo večina ljudi zares sposobna tega…. čeprav je pa zanimivo, kako hitro in z lahkoto pomislimo na negativno stvar, na pozitivno pa ne. Primer: mati vidi otroka, ki teče proti cesti…bliža se avto, njena prva misel…joj avto ga bo povozil. In ne…ah saj bo vse ok, avto se bo ustavil. To je res zanimivo, pa gre samo za misel, v bistvu iluzijo, predstavo, samo da je ena negativna, druga pozitivna.

 14. Dajana komentira:

  tosladkoživljenje…

  Glej… ljudje smo obsedeni s tem, da opazujemo “kaj se dogaja”, programirani smo negativno, prepričani smo, da okoli nas ni obilja, prepričani smo, da bo otroka avto zbil, kot ti ugotavljaš in ne verjamemo, da ima vsak človek – in s tem vsak otrok v sebi vodstvo, ki so naša čustva in točno ve, da ga bo avto povozil, če bo skočil na cesto.

  Če se počutimo dobro, pomeni, da nam bo šlo dobro, če nas je strah, moramo zamenjati negativne misli.

  V bistvu se jaz z Zakonom privlačnosti (knjige od Esther Hicks se da dobiti v slovenščini) ukvarjam že več kot pet let in še vedno se zasačim, da opazujem “realnost” in se mi zdi, da to, kar si želim, ni možno, zato, ker pač je realnost taka in taka.

  Angelina je opazovala realnost. Hodila od zdravnika do zdravnika, vmes dobila šest otrok in jo seveda po eni strani razumem.

  A realnost se stalno spreminja! :) In najbrž ne verjame, da s svojimi mislimi ustvarjamo svoje življenje.

  Po drugi strani upam, da se bo zdaj pomirila in nehala zganjat paniko.

  In tudi upam, da si ljudje ne bodo začeli masovno odstranjevati dele telesa zaradi strahu, da bodo nekoč morda zboleli…

 15. Vse bi* lahko držalo komentira:

  Dajana, moram se oglasiti, čeprav mi dol visi, ker si malo tko tko. Ta filozofija, ki jo ti predstavljaš dejansko DRŽI. Misli so temelj vsega, tudi evolucijski gradnik našega telesa, ampak ………….. pazi, kar bom zdaj napisal…………. ni dovolj vedeti, kako misli delujejo, ……….. ni dovolj osredotočati se, ……….ni dovolj NIČ. NIČ NI DOVOLJ, … KOT SPOZNATI, DA JE TEMU RES TAKO.

  Spoznati, to je pa najtežje. Že spoznati, da še nisi spoznal je težko … spoznati pa …… najtežje … in tudi otročje lahko. Ampak za kaj takega klima ni prava .. za otroška spoznanja.

 16. barbara komentira:

  Jaz res ne vem, zakaj si ti domišljaš, da je ona vsa prestrašena? A se ti zdi mogoče možno, da se je odločila po nekem razmisleku? In oprosti, ne vem od kje si dovoliš biti tako prepotentna, da greš nekoga, ki ga sploh ne poznaš obtožit, da ima bolne misli? In če kdo tukaj ne razume si to ti. Meni je jasno, da lahko slabe misli vplivajo na to, kaj se nam bo dogajalo- do neke mere, ki je pri vsakem človeku različna. Ampak pri tebi se točno tukaj konča in ne sprejemaš čisto nič drugega kot to. Ne sprejemaš tega, da smo ljudje različni in da imajo nekateri tudi določene zdravilne sposobnosti, nekateri pa pač ne. In da eni verjamejo, drugi pa pač ne. In da ni eno narobe oz. butasto, drugo pa pravilno. In da se nekateri ljudje tega zavedajo in zato poskusijo še kaj drugega kot vztrajati na svojem mnenju za vsako ceno in vse ostalo označevati za…butasto. Ker kar je dejansko butasto, je videti samo svoj prav.

 17. Vse bi* lahko držalo komentira:

  To kar piše Esther Hicks verjetno plonka od velikega Slovenca Martina Kojca. On je vse to lepo in zelo enostavno opisal v Učbeniku Življenja.

  Ampak, nič ni tako enostavno, kot se bere.

 18. Dajana komentira:

  Kdaj pa bo klima prava? Zdaj je prava klima. Jaz bi bila lahko tudi tiho in se delala… ma kaj se bom izpostavljala spet, ampak ne morem bit!

  Zakaj pa ne bi rekla, da vse ustvarjamo s svojimi mislimi? Zakaj tega ljudem ne bi povedala? Zakaj se ne bi imeli lepo, zakaj ne bi imeli vsi obilje, ki nam pripada?

  Vsi smo eno! Če tebe boli, boli tudi mene. Kar je zate dobro, je dobro tudi zame. :)

 19. Dajana komentira:

  Vse bi*… ja Slovenci imamo Martina Kojca… saj jaz ne poslušam samo Esther Hicks.Obstaja veliko učiteljev. In vse to, kar Abraham (skozi Esther) govorijo, mi vsi vemo in zdaj že spet počasi odkrivamo iz spomina.

  barbara: Sem te slišala in ne vem več, kaj naj ti odgovorim. Pač reagirala sem tako kot sem. :)

 20. barbara komentira:

  Ja, vem da si. Mene je zbodlo. Ker vedno tako reagiraš.

 21. fuga komentira:

  Ja, 87 procentna možnost pomeni, da ima polno zasevkov in nobene možnosti za normalno preživetje. 100% ali 0% pri zdravstveni statistiki ne obstaja.

 22. spookymulder komentira:

  “Jaz verjamem, da si vse, ampak čisto vse, vključno z boleznimi, ustvarimo s svojimi mislimi.”

  To morda velja, če živiš v Matrici, sicer pa smo ljudje še vedno tudi biološka bitja (in zato smo zato soodvisni od bioloških procesov iz naše okolice) in ne zgolj neke energijske mentalitete, ki bi nas poganjale zgolj in izključno naše misli.

  “In zdaj so zdravniki našli nek gen, ki brca in ki je lahko msrtonosen.

  Ej, tudi zdravniki niso rekli, da bo 100% zbolela za to boleznijo, dopustili so 13%, da so v zmoti.”

  Ne, niso našli smrtonosnega gena, temveč okvarjen gen, zaradi katerega je onemogočen proces naravnega popravila napak v naših celicah. Sam okvarjeni gen sploh ne povzroča bolezni, temveč jo ob pravilnem delovanjem preprečuje. Zato tudi ni 100%, da bi dobila raka, saj sam nastanek rakave celice ni povezan s tem okvarjenim genom, temveč ta gen, če deluje pravilno, popravi celico, ki bi se lahko zaradi napake v DNK razvila v raka. In ker ji ta gen ne deluje pravilno, je možnost, da pride do raka, veliko večja, kot pa pri meni in tebi, kjer ta gen pravilno “brca”. ;-) Morda tudi s pomočjo dobrih misli, to bo pač še potrebno raziskati in dokazati, zaenkrat pa pač vemo to, kar smo odkrili s pomočjo genetike in na podlagi tega se je odločala tudi Angelina, ki se je odločila tako, kot se je odločila. Seveda to ne pomeni, da ji mora sedaj slediti vsaka ženska, ki se sooča s podobno dilemo, je pa to pač ena od opcij, ki je morda za nekoga najbolj racionalna odločitev, spet za nekoga drugega pa povsem butasto.

 23. Ludvik komentira:

  Nekaj ugotovitev. Ljudje smo pragmatiki. Če imamo denar, si bomo kupili ali naročili vse kar se za denar dobi. Kdo se bo pa trudil za nekaj kar ne ve, ne zna, ne more in noče. Kupiš pa je. Še največkrat na kredit.

  Če imaš morda še 10 svojih zob v ustih, tvoja mama in babica pa sta zaradi gnilobe izgubili vse zobe, si daš preventivno pregledati zobe. In glej šmenta. Dva zoba imata pri korenini gnojne čepe. Verjetnost, da se ti okužba razširi je 87 %, kar nekaj, saj niti ne veš kaj je verjetnostni izračun upošteval. Da si Angelina, jih izdreš in še zaslužiš povrhu, ko to javno in junaško poveš. Ampak ti pa ne. Ti boš gojila pozitivne misli, ker verjameš, da je to edino prav. Ti ne misliš, da pozitivno misliš, ti verjameš to kar misliš. Kakšne so lahko posledice naj pove kdor ve. Vemo pa tako zelo, zelooo malo.

  Verjamemo pa. Je najenostavneje, najhitreje in najbolje, ker smo skozi to gor zrasli. Komu pa verjamemo? Zakaj temu in ne onemu? Če komu, tedaj bi lahko Jezusu, če že, pa še ta ni klatil bedarij o pozitivnih mislih, pa ne ker bi ne vedel, učil je v ljubezni in veri. Vera je ta, ne pa pozitivna misel. Lahko pa da se že tisočletja motimo.

  Ko smo pri pozitivni misli. Kaj je pozitivna misel? Ne mislim na posledice teh tako imenovanih pozitivnih misli, niti o negativnih, saj same misli niso nikakršne. Spet mi sami sodimo kaj je kaj. Če D reče pozitivno je zakon in B reče, to pa že ne more biti res, tedaj se obrne polariteta. Pozitivno postane bedasto, bedasto je negativno, negativno je samo po sebi negativno … ja res, kaj je pozitivna misel?

  Vseobsegajoča, vsemogoča, zdravilna … pozitivna misel. Je to energija? Nihanje? Valovanje ali soutripanje? Je to nekaj podobnega kot performativna beseda? Poveš besedo in ta je dejanje ali celo misliš misel in ta je vsemogoča, absolutno kreacija … da ne rečem: “Pozitivna misel, to je Bog!”. Vsemogoča.

  Za konec pa. Vse kar se mi, nam, vsem nam in po svetu dogaja je … kakšno? Verjetno je za optimista svet drugačen kot za pesimista, za tepca spet drugače kot za modreca … bolni ga drugače čuti in razume kot zdrav, bogat drugače kot reven … pa samo ena stvar je vsem skupna in nad vsem. POZITIVNA MISEL. Misteriozna misel, ki niti ne vemo kaj sploh je sama po sebi. Vseeno. Naj bo Bog.

  Če bi rekel D kaj bi storila, da si Bog? No kaj? Kaj bi bilo zato na svetu bolje po tvoji volji? Kaj bi storila z B, ki noče tako, kot ti. Bi ji rekla, pa kaj, tako je in basta, ker sem jaz to rekla, Jaz in nihče drug. Jaz in moja pozitivna misel sta me vodila v odzivu utemeljujoč: »Pač reagirala sem tako kot sem.«

 24. Dajana komentira:

  Ludvik: Barbara je prišla mene na moj blog učit, kaj si moram jaz o neki stvari mislit. Naj izvoli pisat svoj blog in naj tam razlaga. Če mi kaj dvigne pokrovko so taki modeli. :roll:

  Če bi bila jaz Bog… bi pač dovolila da vsak razmišlja tako kot se mu razmišlja. Kaj pa misliš, da on dela? :roll:

 25. Zlatko Kovač komentira:

  Če bi verjela v pozitivne misli, bi bila pametna, bogata in tolerantna. Barbara je samo izrazila, kaj si o tvojem pisanju misli. S tem ni nič narobe, saj si ti storila enako. In ne vem, zakaj bi bila ženska brez jošk manj vredna. In ne sprevračaj zadeve na kak drug del telesa, ker je to zgolj izmikanje. Najlaže je nerazumevanju znanosti kontrirati z verovanjem. Tako se rešiš pred razumevanjem. Komentarji pa so verjetno namenjeni komentiranju, kajne?

 26. Dajana komentira:

  Barbara naj izvoli pisat svoj blog in izražat tam svoje mnenje, ne pa da meni razlaga, kako naj mislim in kaj naj misli o svetu okrog sebe. Hvala za dovoljenje!

  Kje pa jaz pišem, da je ženska brez prsi manj vredna? :shock: Gre mi za to, da je gospa Jolie odstranila iz svojega telesa zdravo tkivo in razglasila svetu, da je to nekaj popolnoma normalnega.

 27. Dajana komentira:

  Če bi verjela v pozitivne misli, bi bila pametna, bogata in tolerantna. ???

  A dej ga no mir? Za kaj pa naj bi bila tolerantna do vampirjev?

  Toleranten moraš biti do sebe. Nikoli in v nobenem primeru ne smeš dopustiti, da ti drugi razlagajo, kaj vidiš okoli sebe.

 28. Vse bi* lahko držalo komentira:

  Ne štekaš ti najbolje zadev, ki jih razlagaš. Upam, da te ljudje ne jemljejo preveč resno.

 29. Dajana komentira:

  Vsak ve zase. Pomembno je, da jaz jemljem sebe resno. To je edino pomembno. :) Za druge pa, kakor vam drago. Nobenemu ni treba na mus brati tega bloga in še manj vam je treba tukaj komentirat. :roll: Pač misli si svoje in pusti drugemu, da razmišlja tako, kot se mu razmišlja. :D

 30. Vse bi* lahko držalo komentira:

  Mogoče pa ni dobro se jemati preveč resno. Pozitivne misli te ne morejo rešiti smrti, če skočiš iz 10. nadstropja. Spoznanje, da to pač ni pametno početi zaradi sile gravitacije, je veliko bolje.

  Primer Jolie je popolnoma enak. Če že obstaja nevarnost trdega pristanka, si je bolje prej pripraviti mehko podlago.

  Spoznati je treba vse sile, ker okoli nas poleg naših misli delujejo tudi druge sile. Na vse nimamo vpliva.

 31. Dajana komentira:

  Sploh nimamo vpliva na nič, kar je zunaj nas, ampak samo na to, kar je znotraj nas. :) Absolutno imamo samo kontrolo nad našimi čustvi in čisto nič drugega. :) Spremeniti ne moremo nikogar. Samo samega sebe.

  Če skočiš iz 10.nadstropja, pač umreš in greš takoj v nefizično energijo. :D

  Angelina Jolie je rešila svoj problem na najbolj drastičen način, ampak samo zato, ker ne verjame, da s svojimi mislimi ustvarjamo svoj svet.

  Vse, karkoli se dogaja okoli nas, kar smo doživeli v življenju in kar še bomo je produkt naših misli.

 32. Vse bi* lahko držalo komentira:

  A ti ne razumeš, da s trenutno močjo uma nimamo popolnega vpliva na svoje telo. Angelina Jolie se tega zaveda, ti pa izgleda, da ne. Naredila je nekaj, da zaščiti svoje telo pred nevarnostjo bolezni, na katero s svojim umom ne more delovati.

  In tudi ti ne veš, a boš ali ne boš zbolela. Za kaj takega nimaš moči.

 33. Dajana komentira:

  Popolno kontrolo imamo nad našimi mislimi in s tem nad našimi čustvi. Če seveda meditiramo ali drugače sproščamo stres iz telesa.

  To sem intuitivno vedela od leta 1995 do 2005, ko sem živela na Dunaju in sploh nisem bila zdravstveno zavarovana, razen med dvojno nosečnostjo.

  Nikoli nisem zbolela. Ne jemljem nobenih zdravil, nikoli ne grem na pregled dojk.

  Jaz se enostavno ne pustim ustrahovati. :)

  Živela bom toliko časa, kot bom sama hotela. Mislila bom na to, na kar se pač osredotočam. :D

 34. Ludvik komentira:

  To ja, to je pravo. Umreti, ko se odločiš in odideš v večna lovišča. Najprej z malo mentalne vaje postati nesmrten, to je res, živeti tako dolgo kot bom hotel, nato pa umreti. Hote in vede. Mislim, torej sem bom spremenil v mislim torej nisem … več v tej dimenziji.

 35. Hanuman komentira:

  Kot mentalist bi rekel, da Anđelina išče pozornost in latentno kontolira kakšno fondacijo, ki se ukvarja z pravično porazdelitvijo kapitala, za katero pa stoji korporativna estetska industrija kontrole uma!

  Dajana vsekakor podpira ađelinino junaštvo, ki pa ga za nič na svetu, ne bi izvršila, ker kdo pa pusti, da mu tako globinsko brskajo po telesu kot ta, ki misli da bo živel for ever! :(

  Če je bolezen namenjena, nesreča al’ pa kataklizma, se bo zgodila, človeška preventiva in kurativa je v umu! :cool:

 36. one of them komentira:

  Wait :!:

  Hanuman …

  http://www.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE :?:

  /if general circumstances are so, so :( /

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !