Kaj počnejo ljudje, ki imajo veliko denarja

Že dolgo od tega – kakšnih deset let nazaj – sem gledala dokumentarno oddajo o nemških bogataših. Kazali so najbogatejše Nemce. Nekateri so odprli vrata svojih domov, druge so obiskali na Syltu –  zelo priljubljen otok za tiste, ki imajo več pod palcem in imajo tam vikende.

Ni bilo nič posebnega in nič takega, da bi “dol padla”. Mene lepe hiše in lepi avti ne fascinirajo. Mene “stvari” res ne fascinirajo. A zamislila sem se nad neko žensko, ki jo je čakal livriran šofer dopoldan, ko je pozajtrkovala (ni manjkal šampanjec) in jo odpeljal k frizerju. Vsak dan hodi k frizerju. Pred frizerajem jo je že čakal njen najljubši frizer in ji ponudil šampanjec. Potem je imela zelo težko nalogo, morala se je odločiti, kje bo tokrat s svojim možem, jedla. Spet šampanjec. Potem jo pokaže še popoldan v limuzini, ki jo odpelje domov. Noter je seveda pokazala hladilnik poln šampanjca.

Povem vam samo eno, ko bom jaz imela denar, ne bom ob vsaki priliki pila alkohola. V bistvu se na meni ne bo spremenilo čisto nič. Mogoče bom si bom kupila kaj za oblečt, da ne bom več jemala na skrivaj stvari od moje tavelike (še dobro, da imava enake mere).

In to je to. :D

 • Share/Bookmark

Tags:

2 odgovorov to “Kaj počnejo ljudje, ki imajo veliko denarja”

 1. nish komentira:

  Zdaj pa povej, od kod mamam pada na pamet, da je dobra ideja to, da se oblačijo v cunje svojih hčera? Halo, kaj je to za ena moda?

  Ko boš prišla do denarja, boš na razpredanje zgoraj, pozabila.

 2. Dajana komentira:

  Ah,,, to je samo zato, ker se mi ne da hodit po trgovinah. Ko sem bila jaz toliko stara, sem hodila po trgovinah, zdaj se mi pa ne da več. :D

  Ko bom prišla do denarja bom…. aaaaaaaaaaaaaaa…. ne smem na glas povedat! :D :D :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !