Večini moškim je okus sveže vagine zelo všeč in nas noro vzburja, “riba” pa odbija…

Če se zgodi, da nas na daljavo pritegne čudovito dekle, ženska, takoj po zbližanju zaznamo morda prijeten vonj izbranega parfuma, pogostokrat pa celo prijeten vonj takšnega parfuma ne more prekriti neprijetnih vonjav po cigaretah, kavi, česnu, hrani živalskega izvora, izrazit je tudi vonj tistih, ki se prehranjujejo s kravjim mlekom, jogurti in celo nekimi tako popularnimi mlečnimi bakteriološkimi napitki, ki menda povečujejo »odpornost organizma«, celo po vegetarijanski kuhani in pečeni žitni, škrobnati ne-hrani, nikakor pa tega vonja ni mogoče prikriti v področju genitalij. Vaginalni sokovi imajo neznosen okus, žleze lojnice imajo neznosen vonj ne glede na intenzivno umivanje, tuširanje, izbiro kakovostnega mila in »deodorantov«. Takšna vagina ima okus po “ribi”, ki je nekaj ur ležala na vročem soncu…Večina moškim je okus sveže vagine zelo všeč in nas noro vzburja, “riba” pa odbija; z oralnim načinom lahko dodobra pripravimo do orgazma celo takšno pripadnico ljubkega spola, ki težje dosega orgazme, oralni seks pa je tudi zelo zaželen pri moških, ko privlačno dekle ali ženska vzame v usta tisti del našega telesa, ki si ga danem trenutku najbolj želimo imeti tam. Poskus oralnega seksa pri napačno hranjenih in živečih dekletih in ženskah se za moškega tako konča, preden se je sploh začel. Si lahko predstavljate skupno življenje s takšno žensko?

odlomek od tu >>>>

 • Share/Bookmark

Tags: , ,

2 odgovorov to “Večini moškim je okus sveže vagine zelo všeč in nas noro vzburja, “riba” pa odbija…”

 1. Ludvik komentira:

  Idealna kombinacija 90/8/2 ni pogoj za “prijeten” vonj. Potreben že mogoče, ni pa zadosten. Bolj kot sestava zaužitega je pomembna psihična podlaga. Živčna ženska, zaskrbljena, togotna ali žalostna … diši povsem drugače kot notranje mirna, hotna, spočita. Bi avtorju verjel, a le pod pogojem, da ima pasji smrček, da zavoha izparine in izločine, ter oko, da vidi auro, duševno in duhovno stanje, ki na te procese mnogo bolj vpljiva od sestave hrane. Če bi bilo to z odstotki res, bi industrija parfumov že zdavnaj propadla. Sicer pa, zakaj je sploh v prazgodovini nastala? V starodavnih poljedeljskih skupnostih?

 2. Dajana komentira:

  Ludvik… mislim, da mora biti nekaj v tem, da naj človek ne bi jedel mesa. Jaz čutim po zavžitju mesa bolečine. Torej, ga sploh ne jem več. In mi čisto nič ne manjka. Zadnjič sem sicer malo tako z enim očesom gledala slastne čevapčiče… ampak sem rekla, ne… ne reskiram več bolečine.

  Drugače se kar strinjam s tem, da tisti, ki jedo meso, “dišijo” drugače.

  Parfumi so nastali v Franciji, da bi prekrili smrad, zato, ker se niso umivali. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !