Moje sanje

Sanjala sem, da posedujem hišo, ki sem ji dala ime Veselje. To ni navadna hiša, čeprav stanujem tam jaz, moji otroci, moja mama in kdo od mojih sorodnikov ali prijateljev. Ta hiša ni samo stanovanjska hiša in ni samo moja in mojih otrok hiša. Namenjena je in narejena je za druženje in za širjenje veselja. :)

Najprej… to je zelo velika hiša s petimi nadstropji in veliko kletjo, v kateri je bazen in prostor za masaže. Ima velikanski vrt, kjer je tudi bazen za otroke, ki pridejo na kopanje. Otroci imajo zastonj.

Vrt je poln prečudovitih dreves in rastlin. Tam je tudi amfiteater za predstave na prostem. Na vrtu postavljamo kipe, ki jih naredimo na delavnicah v hiši.

Kaj pa je v hiši…V kleti je velik bazen, tudi s termalno vodo, prostor za masaže, savne, jacuzzi, kozmetični center, frizer, manikura, pedikura itd.

V pritličju je z leve strani velika kavarna, ki je non-stop odprta in ki je v bistvu središče Hiše Veselja. V njej ponujamo kavo, pecivo in sveže stisnjene sadne sokove, povsod so postavljeni računalniki, kjer imajo ljudje dostop do interneta, je pa tudi klasična dunajska kavarna s časopisi in klavirjem, kjer občasno kdo igra in s pevci, ki imajo vsakodnevne nastope tam.

Na levi strani je jedilnica, kjer po nizki ceni ponujajo kosilo in večerjo – obstaja tudi veganska hrana.

V enem prostoru je “Vinotoč”, tam je prostor za kmete, ki pridejo in ponujajo svoje izdelke, pršut, sir, doma pečen kruh in pecivo…

V prvem nadstropju je prostor za fitnes, šport in šolo mjuzikla.

Drugo nadstropje se imenuje “Poboljševalnica”. Tukaj se vrstijo predavanja o tem, kako priti do denarja, kako izboljšati svoje odnose…

Tretje nadstropje je namenjeno glasbeni šoli, različnim delavnicam kot so jezikovne šole in podobno.

V četrtem nadstropju je velika dvorana, kjer je televizijski studio.

Peto nadstropje je privatno, za stanovanja.

Na strehi je vrt in majhen bazen.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !