Suljo spet okraden, Hurrem na psihiatriji!

Sulejman Veličanstveni ostao je bez bogatstva. Čuveni turski glumac Halit Ergenč, koga već nedeljama gledamo u liku sultana u popularnoj seriji na TV Prva, opljačkan je tokom pretproslog  vikenda. Vila koju poseduje u letovalištu Alanja potpuno je opustošena. - Kuća sada izgleda kao da je kroz nju protutnjao tornado! Lopovi su uzeli sve. Ono što nisu mogli da ponesu, isprevrtali su, iscepali i polomili – rekao je Ergenč u izjavi sa Sabah.

Odmah je obaveštena policija, koja se dala u opsežnu potragu za pljačkašima.

- Pokradeno je sve što je moglo da se iznese, a plen je od izuzetno velike vrednosti. Odnete su umetničke slike koje je Halit godinama sakupljao, umetnine i antikviteti iz svih delova sveta! Čak su uspeli da razvale sef koji je bio ugrađen u zid jedne od soba, ali, na njihovu žalost, bio je prazan. Zato su se domogli brojnih skupih predmeta. Zlatni svećnjaci i ostale dragocenosti verovatno će se uskoro naći na crnom tržištu, pa policija čeka svojih pet minuta – rekao je medijima portparol policije u Alanji. (odlomek od tu)

******izgleda, da je vlogo vzel preveč resno :shock:

Kaj pa Hurrem?

lumica Merjem Uzerli, zvezda serije “Sulejman veličanstveni” i žena godine po izboru časopisa GQ, prebačena je u bolnicu zbog psihičkih problema. 26-godišnja glumica je doživela slom nakon snimanja 100. epizode hit serije, piše svetska štampa.

“Ne mogu više da izdržim, moram da odem, loše mi je”, rekla je crvenokosa glumica turskim medijima uoči odlaska u Berlin, gde je rođena. U Nemačkoj je Uzerlijeva smeštena na jednu kliniku za mentalno zdravlje, i konstatovano je da je sagorela od stresa i upala u depresiju.

Snimanje 101. epizode za sada je odloženo, a “šuška” se da će produkcija, koja sa glumicom već duže vreme ima zategnute odnose, novu ulogu poveriti Gulcin Santircioglu. (odlomek od tu)

Jaz pa čakam in čakam na 101. nadaljevanje! :shock:

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !