Koga vse poznam v trgovini? :D

Grem včeraj po fitnesu v trgovino, moram laufat, ker zaprejo ob osmih, bilo pa je še nekaj minut do. Naj se zgledujejo po Hoferju, ki ima po novem odprto do devetih zvečer. :) Do desetih pa bi bilo idealno! :) Kakorkoli… takoj, ko pridem noter, zagledam očeta od sošolke od moje tasrednje hčerke  iz bivše šole – če boste lahko to dešifrirali. :roll: Jaz imam namreč, kot najbrž veste, tri otroke. In vsi otroci imajo seveda sošolce in sošolke in vsi ti sošolci imajo svoje starše. Z nekaterimi sem se celo pogovarjala. Vsi ti otroci hodijo v šolo, ki zadnje čase brzinsko brzi. Komaj se obrneš, je že konec leta in je že drug razred, drug razrednik… itd.

Jaz imam ta problem, da točno vem, da poznam človeka, pa ne vem, kam naj ga dam. :roll: Predvčerajšnjim – al kdaj – sem bila v taisti trgovini. In tam je bila ženska, visoka, z visoko populjenimi obrvmi, visoka, simpatična …. madona, od kje jo poznam, od kje jo poznam… Toliko časa sem grebla po svojem podstrešju, dokler se nisem spomnila, da je to učiteljica na bivši šoli…No in potem pridem včeraj v trgovino in zagledam tam očeta od tiste punčke. Moški je ločen od matere svojega otroka – v bistvu se sploh ne spomnim ali sta bila poročena ali ne. Z njeno mamo sva se pogovarjali o tem, da je to moški – dojenček, kako se je spremenil, ko je prišel otrok in da ga v bistvu ne more prenašat… Povedala mi je veliko grdih stvari o njem. Kadarkoli sem ga takrat videla, se mi je kar malo gnusil. :cry: Nikoli si ne naredite mnenja o človeku po tem, ko je nekdo o njem nekaj povedal, še preden ga sploh spoznate ali govorite z njim!

In zdaj ga vidim tam z eno novo ženskico, z očali, vso živčno… Ne morem, da ne slišim, ko jo je vprašal: “Kakšen dan si imela danes?”… Ojojoj, očitno gre za romantični pogovor… Sem šla kar ven iz vrste… nisem mogla tega poslušat… :roll:

Grem v drugo vrsto. Pred mano pa oče in mama druge punce iz istega razreda. :shock: Oče že popolnoma siv in s trebuščkom – pa mlajši do mene… mama pa… taka kot je bila. :)

In si mislim, pa to je tako kot moji bivši partnerji. Enkrat nas je usoda pripeljala skupaj. Potem smo se razšli. In potem se srečamo tako v trgovini in se delamo, da se ne poznamo…

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !