Reptili

Pred šestimi in več leti sem se na veliko ukvarjala s tem, potem sem pa kar nekako pozabila nanje in se ukvarjala z bolj pozitivnimi rečmi… Nakar zadnje čase poslušam Lano Praner, ki je medij in kanalizira v slovenščini. :) Lana je nekajkrat rekla, da imamo vsi reptilsko DNK in da ima človek reptile v sebi, že če ima male možgane… Eni imajo več, eni imajo manj… Povedala je značilnosti reptilov… hladnost, ki veje iz njih, nobenih čustev ali sočustvovanja, širokoustenje in bahanje, hudobija… In mi je takoj naredilo klik, da je bil to eden izmed mojih bivših, zaradi katerega sem se neznosno sekirala. :D In potem sem pomislila, da bi lahko bil tudi eden od staršev ali otrok. :cry:

Jaz sem si vedno razbijala glavo, zakaj se ljudje spravljajo name. :cry: Ja, ne morejo drugače, tak program imajo. Obstajajo ljudje, s katerim imam kontakt, ki imajo čisto vse značilnosti anti-socialne osebnosti… Jaz vem vse to in mi ne klikne in ne klikne, kaj se dogaja. In potem se sprašujem, zakaj že tri dni ne morem spati. Ja, ne pustijo se pregnati iz mene…

Ni vam treba recimo trikrat premislit za koga bi označili tega človeka, ki je samo najbolj razvpit primer, primer reptila, ki se dokoplje oblasti in je ne izpusti. Takih primerov je sicer ogromno. :cry:

In ja pri nas ne rečemo reptil… pri nas rečemo vampir. In jaz sem mislila, da so ta bitja samo v grozljivkah ali pa v nočnih morah. Vsi imamo to v sebi. Eni več… eni manj. Rešitev: ignoranca. Ne sili tja, kjer je reptil. Če pa naletiš na kakšnega, pojdi stran od njega. Ne pogajaj se z njim. Nikoli ne držijo besede. Vedno se delajo prijazniga, da te dobijo, potem pa pijejo kri. Zelo radi imajo zelo mlade ljudi, otroke, ker mislijo, da bodo s pitjem njihove krvi ali s spolnim občevanjem prekrili vso strahoto, ki jo imajo v sebi… :cry: :cry:

  • Share/Bookmark

Tags:

2 odgovorov to “Reptili”

  1. Stric Marč komentira:

    Joj, grozljivo. Sem mislil, da imamo reptile v sebi le preko razvojnega nauka kot dediščine razvoja vrst.

  2. Dajana komentira:

    Ja, saj zaradi tega. V bistvu je bilo tako. Pred davnimi milijoni leti, ko je nastal ta planet, so bili tukaj dobri ljudje, ki so jih reptili premagali. Bila je bitka med Dobrim in Zlom. Od takrat jih imamo v sebi in od takrat je ta bitka. Pa nobene panike… enostavno veš za to informacijo in si lahko z njo pomagaš. Jaz sem bila poročena z enim takim in imam z njim otroka. :cry: In jaz si razbijam glavo, kaj je narobe s tem človekom! :roll:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !