Zakaj moški ne razume “ne”?

Obstaja nekaj ljudi, ki me ne mara in obstaja nekaj ljudi, ki jih jaz ne prenašam.  Na splošno nikogar ne sovražim, tega, da bi koga sovražila si sploh ne morem zamisliti. Ampak ne prenašam ljudi, ki jim govoriš NE, za katere vedo, da se ne boš z njimi nikoli pogovarjal, nikoli karkoli imel, nikoli nobene kavice… nič, nič. nič… pa vseeno rinejo vate kot slon v trgovini s porcelanom.  Govorijo ti, kaj moraš povedat, kaj si moraš o sebi misliti, kaj moraš pisat na blogu itd. A me lahko pustite, da razmišljam s svojo glavo????

Za to, kaj bom pisala, kaj bom komentirala in kje bom komentirala – za to imam svojo glavo. Jaz ne pišem bloga, komentiram po internetu, se pogovarjam z ljudmi itd. zato, da mi bom šla prej na kozultacije z nekom, kaj bom naredila in kako se obnašala.  Največja vrednost – vsaj po moje – je svoboda in da razmišljaš tako, kot se tebi ćefne. In groza in strah, če bo kdo letal za mano in mi to onemogočal. Raje živim ob kruhu in vodi, kot pa da se komu podrejam ali da poslušam nekoga, kako moram živeti.

Zato, prosim… če ne komuniciram s tabo, če veš, da te ne maram in da mi greš na živce me pusti pri miru!!!!!!!! PUSTI ME PRI MIRU; KER BOM ŠLA OD PONCIJA DO PILATA, DA SE BO TO NEHALO! Obrni se k tistim, ki so veseli, da jih ogovarjaš. Jaz nisem vesela, da me ogovarjaš, ne maram te, na živce mi greš!! Še pes bi rad, da ga pustiš pri miru, ko je. ******** A je to tako težko razumeti? ********* Od kje ti ideja, da me stalno drezaš, da stalno za mano komentiraš, če dobro veš, da tega ne prenašam?

Zakaj nekateri ljudje komentirajo na blogih – večinoma anonimno – pri nekaterih blogerjh in jim razlagajo, kaj je vse narobe z njimi, pa jih niso nikoli v življenju videli in pojma nimajo, kakšni so? Od kje ta neznosna potreba? A če jim razlagajo, kaj vse je z njimi “narobe”, potem te revčke drugi vidijo drugače? Potem so oni boljši? Pa od kje take butaste ideje?

Jaz nikoli ne bom šla k nekomu komentirat, ki mi gre na živce in mu govorit, kako butast je. Pač, k tistemu, ki ga ne maram ne grem! A je to tako težko dojeti? To mi je najbolj grozno, kar se mi lahko zgodi. Jaz sama vem, kakšna sem. Vem, da imam tudi napake. Ampak res ne bom dovolila nikomur drugemu, ki ga ne prenašam, da mi bo govoril, kakšna sem, kaj moram delati, s kom moram govoriti ali kaj si moram o nečem misliti! Vzemi me, ali me pusti. Ne pa, da mi razlagaš, kakšna sem… Me ne zanima, nimam časa za neumnosti!!!!!!!!

  • Share/Bookmark

Tags: , ,

2 odgovorov to “Zakaj moški ne razume “ne”?”

  1. Darja komentira:

    Bravo! :)

  2. Dajana komentira:

    <3

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !