Bavčar in Janša: I feel you

Vedno so vzponi in padci. Gre za to, kako se človek spet dvigne. ;) Človek so mora pobrat! :) Ker vedno se gre naprej! :) Vedno so padci… Bolje je, da delamo v življenju napake, kot da sploh nič ne naredimo… Edison je poskušal tisočkrat, preden mu je uspelo izumiti žarnico!

 • Share/Bookmark

Tags:

2 odgovorov to “Bavčar in Janša: I feel you”

 1. stricmarc komentira:

  V Sloveniji je težko. Premajhna je in preveč povezana, da bi ti oprostili padec. Morda lahko v Ameriki desetkrat propadeš in začneš znova,. Pri nas to ni mogoče. Ko si luzer, si luzer. Seveda pa je tudi druga plat. Ko te razglasijo za sposobnega, si sposoben, pa čeprav resna analiza ničesar ne pokaže. Že na blogu vidiš, da se izpostavlja le ene in iste. Saj niso slabi, vendar so nekateri prispevki, ki so izpostavljeni, dejansko pod povprečjem.

 2. Dajana komentira:

  Niti je Slovenija premajhna, niti te ne sme nikoli in nikdar brigat, kaj si drugi mislijo o tebi!!!!

  Premišljevala sem… če mi ne bi moja mama stalno govorila, kako nesposobna sem in kako ne delam tistega, za kar sem študirala, bi že zdavnaj imela denar in sanjsko službo.

  Kaj vse zmorem in kaj vse znam! :D A mama mi stalno daje vedeti, da sem nesposobna. :evil:

  Enostavno moraš biti gluh, kar ti drugi pravijo.

  Stric Marč… glede bloga in izpostavljenosti pa tako. Briga jih. Irena Sirena dobija honorar in zato mora biti vedno na prvi stran. Za Chefa ne vem, če ne on tudi. Za ostale pa… kar pade v oko, dajo na prvo stran.

  Bomo naredili en tak skupen portal, kjer se bo bloge plačevalo po kliku, tako, da človek, ki piše blog dobi normalno plačo. Madona, so mi dolžni plač za sedem let! :D

  To lahko naredimo sami. ;)

  Ajt, začni razmišljat!o tem, kako! :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !