Vesolje ne razume: ne, nočem, ne maram, Vesolje odgovarja na našo vibracijo, na naše čustveno stanje – kar oddajamo, to dobimo

Vsak naj pri sebi analizira svoje življenje in bo videl, da je to res.

Recimo jaz… :roll: :evil: Ko smo se preselili v Ljubljano v blok sem začela kriviti za moje probleme hrup v bloku. Od hrupa se mi je skroaj zmešalo, zato sem vsepovsod zalepila stiropor po moji sobi. Ta-ra… ni bilo nič boljše. Ko sem se preselila na Dunaj, je bilo stanovanje na najbolj hrupni lokaciji, ki bi si jo lahko izbrala. No, tudi tam sem se večkrat preselila in povsod je bil hrup.

Moj prvi mož je kadil, kar mi je šlo zeloooooooooo na živce… In seveda je moj drugi mož tudi kadil… Še veliko več kot prvi. :roll: O čem karkoli tolčeš, to dobiš nazaj. Kričiš na svoje otroke, dobiš nevzgojene otroke nazaj. Kritiziraš svojega partnerja… o-o… pazi malo, lahko se zgodi, da bo ta človek izginil. Te je partner prevaral in ušel? Ja, bolj boš žalostna, huje bo. Če si žalosten, dobiš več žalosti nazaj. Kar oddajaš, to dobiš nazaj.

Spremeniti moraš svoje misli. Narediti moraš novo zgodbo. In sicer začneš tako, da vzameš najbolj pozitivno misel, ki je splošna, ne posebna. ne soredotočaš se na to, česar nimaš, ker bo potem samo še slabše. Pa še nekaj… Vesolje ti bo dalo vse, kar si želiš, samo moraš biti seveda v čustvu tega, kar želiš…

Torej… če te je zapustil partner, ne misli na to, ampak obrni svoje misli k nečemu, kar je enostavno za ljubiti. Recimo… božaj mačko, božaj psa, delaj, kar te zelo zabava in ne vzbuja v tebi negativnih občutkov. Počasi, pšočasi se boš premaknil iz žalosti navzgor.

Bodi nežen do sebe… Vem, da je to najtežje, ker nas nihče ni učil ljubiti samega sebe. Zato povečinoma najbolj sovražimo samega sebe. Ampak takrat, ko začnemo ljubiti in skrbeti za samega sebe, takrat pride vse k nam… To je ključ! A do tega lahko pridemo tudi tako, da cenimo okoli sebe vse, kar je v redu in da smo hvaležni za to, kar imamo.

Najprej moramo biti v stanju cenjenja za to, kar imamo, potem bomo dobili več tega, kar si želimo.

Če pa smo žalostni, sitni, če kritiziramo… dobimo pač samo to, kar oddajamo.

 • Share/Bookmark

Tags:

6 odgovorov to “Vesolje ne razume: ne, nočem, ne maram, Vesolje odgovarja na našo vibracijo, na naše čustveno stanje – kar oddajamo, to dobimo”

 1. Evelina komentira:

  Kako si to lepo napisala in se popolnoma strinjam. Jaz že to več kot eno leto prakticiram. Najbolje sem to videla, ko mi je bilo zelo močno slabo. Stara Evelina bi jamrala: jooj, kako boli, pa kaj naj naredim, pa jok in stok. Kasneje bi šla pa objemat školjko. Nova Evelina se je vsedla na stol, pokrčila noge k sebi, zaprla oči in si govorila, super se počutim/odlično se počutim/resnično se super počutim (prvo je bilo težko), ampak sem vedela da morem poizkusit, saj je bilo za mene prvič, da sem počela kaj takega. Potem sem si rekla, zdaj še morem v to verjet in sem se začela nasmihat in smehljat, saj sem se odlično počutila. V naslednjih minutah sem “zaspala”. Na kar me je čez 10 minuut predramil zvonec. Šla sem odpret in bil je stric. Ker je videl, da sem cela medla me je vprašal, če sem spala? Pa se odgovorila, da sem ker mi je bilo slabo. Ko sem to izgovorila, sem že spet za minutko začutila slabost, ampak sem potem rekla, ampak zdaj je vse popolnoma v redu. In tako je tudi bilo. Od takrat se sploh ne spomnim, da bi mi bilo slabo. Pred tem, pa mi je bilo kar nekaj krat. In ker je slabost in bruhanje meni ena najbolj groznih stvari, sem res hvaležna sama sebi, da sem vztrajala.
  Malo sem se razpisala (:

 2. Dajana komentira:

  Evelina… ti kar piši, saj zato pa je možnost komentiranja. :)

  Glede tega, kako se spraviti iz slabe volje pa tako…

  Prvič… kot že moj naslov pove, ne govorimo, česar nočemo (ker bomo dobili več od tega :roll: ), ampak kaj hočemo.

  Drugič… to v zvezi z afirmacijami… ti lahko govoriš sebi: “Dobro se počutim, dobro se počutim”… ampak, če se počutiš slabo… potem se ne bo nič spremenilo…” Ne gre za besede, gre za občutek, za naša čustva, za razpoloženje. To je najpomembnejše!

  Namesto, da se prepričuješ, da ti gre dobro, če ti gre slabo, najdi misel, ki se počuti dobro, ko jo misliš. V tem trenutku, kjer si.

  Mogoče imaš domačo žival, ki jo božaš, mogoče pokličeš kakšno prijateljico, kjer se lahko naklepetaš in nasmeješ, mogoče greš na sprehod… jaz recimo grem na moj vrt in sem lahko cel dan na vrtu in opazujem rastline… zame ni boljše sprostitve, kot to… Vsak ima svoj način sprostitve.

  Ker… tako kot si opisala… stric te je spomnil, da ti je bilo slabo in ti je postalo spet slabo.

  Na kar se osredotočamo, to se bo zgodilo.

 3. Stric Marč komentira:

  No, jaz sem mentalno še predvčerajšni, ko je vesolje bilo vesolje, ko je bil bog Bog, ko je bilo nič nič. Takrat bi tvojemu prvemu delu pisanja rekli: Zarečenega kruha se največ poje. Ali špot rodi špot.
  Narcis je ljubil samega sdebe do te mere, da se je v sebe celo zaljubil. Samozaljubljenje ni bila ravno vrlina. Vodila je v samopašnost, samozaverovanje, v domišljavost, v napuh, samoljubje…
  Očitno se časi spreminjajo.

 4. Dajana komentira:

  In to osemmilijonkrat na sekundo. :D

 5. stricmarc komentira:

  Od kod ti podatek osemmiljonkrat na sekundo?

 6. Dajana komentira:

  Od Basharja, ki ga kanalizira Darryl Anka… Grem pa preverit, kje sem to slišala….

  … Some of the core concepts of Bashar, channeled by Darryl Anka. … will not change unless you change first (change what you most strongly believe). …. As an analogy, if your computer screen offers you many choices, and all you have to do is click ….. Bashar says we do this BILLIONS of times per second – thus creating the …

  Tukaj nekje je to: http://iasos.com/metaphys/bashar/

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !