Pred nami je mesec odLočitev in križišč. Vstopamo v cikel rasti, ki je v znamenju arhetipa Ljubimca

To je simbol razmerij, odnosov in sodelovanj, tako bo mesec september čas, ko boste čutili potrebo po prevrednotenju vseh razmerij. Pod drobnogledom bodo vsi prijateljski, poslovni, družinski in ljubezenski… vse maske bodo padle dol. Pred obličje se bodo zvrstile vse odločitve, ki ste jih sprejeli v januarju 2012, in morda boste ugotovili, da ste se za nekatere stvari odločili nepremišljeno, v efektu, obupu ali ker niste zmogli sprejeti odgovornosti… ponovni test je bil potem oktobra lansko leto… no, zdaj pa boste ugledali pravo sliko in morda boste nekatere korake obžalovali ali se celo zdaj morali soočiti s stvarmi, od katereih ste zbežali, skratka…
… delali boste bilanco vseh odnosov v katera ste na kakršenkoli način zapleteni.

Zdaj boste vrednotili razmerja po tem ali vas podpirajo na način, ki ga želite vi sami ali ne. To bo čas, ko boste nekatera razmerja želeli poglobiti, tista, ki ste jih prerasli, pa boste lahko tudi prekinili oziroma boste o tem zelo intenzivno razmišljali vse do konca leta. Lahko se boste odločevali za poroko, lahko za ločitev ali pa za selitev… čeprav korakov še ne boste delali. Arhetip Ljubimca je simbol Dvojčkov, torej dinamika, ki jo ta arhetip pooseblja je tehtanje med dvema možnostima, dvema stališčema, dvema smerema ali dvema človekoma in pretehtavanje med, katera izbira bi bila boljša ali kako spojiti v življenju dve možnosti, ki sta si mogoče popolnoma nasprotni v večjo celoto, pa naj je to v poslovnem ali osebnem smislu. Zdaj boste lahko vstopili v pomembna razmerja, ki vam lahko prinesejo popolnoma Nove poti in način življenja.
Zdaj boste jasno Videli in spoZnali, kaj potrebujete na čustvenem področju in česa si želite ter kaj je tisto česar ne potrebujete in česar si ne želite. Ne boste se več mogli pretvarjati… in maske bodo padle.
******

odlomek od tu

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !