Kako dobiš nekaj, kar si zelo zelo zelo želiš?

No… teorija je taka… vsako sekundo si nekaj želimo, brez želja sploh ne gre. Naše želje takoj sprejme Vesolje (=ali Bog, ali “narava” ali angeli ali nefizična energija, kakorkoli pač že temu rečete) in odgovori nanj. Takoj! Vesolje je hitro. Vesolje je vse okoli nas, v vsaki naši celici in natančno ve, kaj se v nas dogaja in kaj si želimo. Potrkaj in odprlo se bo. Prosi in dano ti bo.

Zdaj… v čem je štos? Zakaj pride do zamikov? Zakaj nekaj, kar si zelo zelo zelo želim že celo življenje ne pride k meni takoj zdaj.

Zaradi naše nečiste vibracije. Zato, ker si nekaj želimo, pa mislimo, da nismo vredni tega. Vesolje nam ne more dostaviti milijon evrov, če se tega bojimo, ker ne vemo, kaj bi s tem. Želimo si milijon evrov, obenem pa dostavo te naše želje blokiramo s strahom in prepričanji, ki jih nosimo v podzavesti.

Bom povedala dva primera, ki sta se mi zgodila pred kratkim.

Kiki in Miki (moja dva tamala otroka) sta hotela v soboto na rojstni dan z otroci. Šlo naj bi se s kolesi in vsak je moral imeti 5 evrov za vstopnino plus 5 evrov za darilo. Oba bi morala imeti 15 evrov. Ker nam je takrat primanjkovalo hrane, sem šla prejšnji dan v trgovino Mercator in porabila ves denar. Nisem vedela, da bosta onadva šla naslednji dan ven in da bosta rabila denar.

Imamo situacijo, ko sta si otroka zelo zelo zelo želela na rojstni dan s prijatelji, pa pač ni bilo mogoče zaradi tega. Pogovorila sem se z njima in jima rekla, da si lahko sposodimo denar od sosedov. Nista hotela. Rekla sem jima… OK, pač ne bosta šla, dajmo početi nekaj drugega. Kiki je začela risati, Miki je gledal televizijo. Nakar pridejo njuni prijatelji s kolesi. Onadva rečeta, da ne bosta šla, ker nimata denarja. So rekli, ni problema, imamo mi. V sekundi sta bila pripravljena in so šli skupaj dogodivščini naproti. :)

Drugi primer… že dve leti sem hodila na fitnes in sem nekajkrat rekla moji taveliki, naj hodi z mano. Ona je vedno obračala oči in me prezirljivo gledala. Ko sem bila tam, sem tožila ženskam, ki sem jih videla s hčerkami, kako žalostna sem jaz, da moja tavelika hči ne hodi in kako sem jim fouš.

Minilo je pol leta od tega, moji hčerki nikoli več nisem rekla za fitnes. Se je začelo novo šolsko leto in je rekla, da bo začela z Laro hoditi na fitnes. Ne sicer v mojega, ampak v enega drugega, ki je bolj ugoden za dijake.

Tako se naše želje izpolnijo. Ko nehamo tolči po tem, da nekaj nujno hočemo in moramo dobiti takoj in zdaj. Ko omilimo svoje razočaranje in izberemo drugo alternativo, ker pač prva ni na voljo in ne jadikujemo in pozabimo na svojo željo, Potem Vesolje naredi prostor in nam to izpolni. Mogoče ne ravno na isti način, ampak to je odgovor na naše željo.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !