Kako pa kaj vaše spolno življenje?

Pogovarjala sem se z enim moškim, ki že dolgo ni spal z žensko. V bistvu ne vem, kako sva prišla do tega… aja, rekel mi je, da ima probleme, da mora hitro iti nekam kam, zaradi službe in potem sem mu rekla, če kaj meditira, kako se sprošča. In je rekel… oprosti izrazu, ampak, ko se bom fajn izpraznil, bom v redu. Potem sva se dolgo pogovarjala o tem, kako to on sploh počne… no,če kaj seksa. Vsi ljudje imamo to potrebo. Kako naredijo to ljudje, ki pač nimajo partnerja. Spraševala sem ga, zakaj ne gre h kakšni prodajalki ljubezni, pa je rekel, da tega nikoli ne bi mogel narediti.

Torej, kaj ti preostane… se samozadovoljuješ? Ja. kaj pa naj drugega. Zakaj pa si ne nabaviš lutko… A misliš na Ančko? Si zmešana? NIkoli.

Torej, moški, ki nimajo partnerice se samozadovoljujejo, ženske pa… eeee tudi. :) In zakaj si ženske in moški ne najdejo vsaj partnerja za seks, saj ni treba, da je to njihov življenjski partner… eee Ne vem. Pridem naslednjič k tebi, pa bova to naredila. A se bova potem poročila? Ne… groza, jaz sem bila že dvakrat. Saj si lahko “poročen” tudi tako, brez papirjev.

Pogovarjala sem se z nekaj ženskami, ki so v zvezah in imajo malo seksa ali nič. Jaz sama sem imela takrat, ko sem bila poročena najmanj seksa. Ženska v današnjem času se osvobaja in počasi prihaja tudi seksualno k sebi. Če ima partnerja, ki je ne zna “prijet”, je potem čisto nesrečna in išče zadovoljitev drugod. O tem sem že pisala, človek ima po moje več partnerjev.

In vseeno velja pravilo, da če ženska ne izpusti moškega iz hiše lačnega in nezadovoljenega, potem ji moški nikamor ne bo ušel. In zakaj se potem mučimo? Zakaj “kaznujemo” partnerja tako, da ne spimo z njim? Pač na ta način rešujemo svoje probleme in travme. In potem jih je še več, ne manj. Mislim resno… ne morem razumeti ljudi, ki so skupaj s partnerjem in nimajo seksa ali pa slabega… Saj partner je zato, da to z njim počneš. Ali zakaj?

Fotografija

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !