Ven iz EU!

Zakaj za božjo voljo se moramo tako poniževati pred EU? Kaj imamo od tega?! Če gremo ven, ne bomo izolirani! Kako smo pa preživeli do leta 2004, ko nismo bili noter? Imeli smo svoj denar in svojo krasno državico,  Jaz sem živela lepo,a skromno. Zdaj pa sem na robu revščine.

Slovenci so se vedno šlepali na druge države. Takoj, ko so si priborili svojo državico so nekaj časa uživali v njej, potem pa je prišla vedno kakšna tuja sila, ki nas je pohopsala in zasužnjila. Od EU nimamo ničesar. Ja, seveda smo zadolženi. To je odvisnost. To je tako, kot ženska, ki se poroči z moškim zato, ker jo finančno podpira ali pa si ne upa ločiti od njega, ker ne bo imela dovolj denarja za življenje. Če hoče biti samostojna, bo n ašla samostojnost!

S Slovenijo je enako. Preden smo šli v EU smo bili samostojna država s svojim denarjem in popolnoma normalnim življenjem. Če danes prekinemo vse odnose z EU in gremo ven, se nam ne bo nič dramatičnega zgodilo. Ne moremo biti izolirani. Vse to, ves ta strah, ki ga imamo pred resnično samostojnostjo je samo ta “prastrah”, da nas bo kdo ogrozil, če bomo sami. Nihče nas ne ogroža. Ne potrebujemo EU, zato, da obstajamo!

V EU smo zato, ker ponavljamo vzorce naših prednikov. Vedno so nas podjarmljali drugi, če pa nam niso odvzeli ozemlja, smo se pa sami priključili drugim. Takoj, ko smo se jim priključili, so nas začeli izkoriščevati in nas “nadmudrivati”.

A ni že čas, da prekinemo s to prakso? Od članstva v EU nimamo nič. Še več, to, da smo bili deset let noter nas je privedlo v revščino, hrano naredilo izredno drago, v tem obdobju so začeli onesnaževati naše nebo s chemtraili. itd.

Od tega, da smo v EU nimamo ničesar, razen odvisnosti. Če ostanemo še deset let noter, bo naša država in naš jezik izginila. Ne razumem, res ne razumem, zakaj bi še en sam dan ostali noter.

 • Share/Bookmark

Tags:

3 odgovorov to “Ven iz EU!”

 1. Stric Marc komentira:

  dajana, ločitev ni tako enostavna. Celo gospodarstvo smo do te mere prestruikturirali, da smo lahko sedaj le še podizvajalci evropskih firm in v globalnem svetu ne moremo poslovati samostojno.

 2. Dajana komentira:

  Me sploh ne zanima ali je enostavna ali ni. Če ne gremo ven, bo slovenski narod propadel. In ne vem, zakaj bi.

 3. Tomaž komentira:

  Pa nekam pozno si se ti to spomnila. Kje pa si bila zadnjih 15 let, ko je vrsta pronicljivih blogerjev o tem pisala in opozarjala. Bili pa so zgolj deleźni zmerljivk, da so komunajzarji in podobnega.

  Sedaj imamo noljše nasvete, vsak naj vzame lopsto v roke pa na lokalno pokopališče ter izkoplje luknjo 2 X 1 m in 1,8 m globoko in skoči vanjo ter čaka.

  p.s. lopato pa naj pusti kar zunaj, mogoče pride komu še prav!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !