Oblastne oligarhne lutke samo še orodje za depopulacijo

Če še nisi opazil naj te opozorim, da cela Slovenija vsebolj postaja ena sama NATO baza. Najprej so se NATO vaje dogajale v glavnem v NATO bazi Postojna in vadbišču Poček-Bač zdaj pa se že nekaj časa vsebolj razširjajo na celoten teritorij države.

Če vprašaš občinske, ali državne uradnike, ali pooblaščence o tem se obnašajo kot kure. Nihče nič ne ve in te pošilja od enega do drugega uradnika,od ene do druge institucije.

Pa imamo spet nad glavami usmerjevalce združenih ognjev. Sicer na portalu slovenske vojske piše, da bosta sodelovali letali hudournik, nič pa ne piše o eskadriljah NATO letal F-16, ki bodo zagotovo tako kot po navadi nizko preletavali Postojno in tu razbijali zvočni zid. Ob zadnji taki NATO akciji je zaradi močnega bobnenja letal ogorčena občanka telefonirala in protestirala pristojnemu vojaku za kontakt z občani, on pa ji je izjavil;”To pa niso bili naši”

beri naprej >>>>

  • Share/Bookmark

Tags:

En odgovor to “Oblastne oligarhne lutke samo še orodje za depopulacijo”

  1. stricmarc komentira:

    O znanem zapraševanju z reaktivnimi letali imenovanem chemistials, sem napisal na svojem blogu
    http://stricmarc.blog.siol.net/wp-admin/post.php?action=edit&post=804 malo drugače, kar ne potrjuje teorijo zarote. Preberite, ne bo vam všeč ,zarotniki.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !