Umrl je državljan Savdske Arabije…. in zakaj Siol piše o tem, da je Obama izrekel sožalje?

Pa to je noro… Pa kaj jaz živim v ZDA? Kaj ima to zveze s Slovenijo? Halo… Planet Siol???? A je tako ime slovenskemu predsedniku? Mislim… SLOVENSKI NOVINARJI!!!!

Evo, kopiram, kaj je objavljeno na članku:

Princ Salaman je zaradi kraljevega šibkega zdravja že opravljal večino njegovih dolžnosti. Na položaj kronskega princa pa za Salmanom prevzema 69-letni princ Mukrin, nekdanji šef državne obveščevalne službe.

Obama izreka sožalje

Ameriški predsednik Barack Obama je nemudoma izrazil osebno sožalje in sožalje v imenu vseh Američanov zaradi smrti kralja, ki je pogumno delal za uspeh arabske mirovne pobude, izobrazbo prebivalcev države in njeno večjo povezanost s svetom.

Obama je še sporočil, da je vedno cenil mnenja in prijateljstvo kralja, ki je trdno verjel v pomen odnosov z ZDA kot sile za stabilnost in varnost na Bližnjem vzhodu.

**********

KAJ JE Z VAMI? JE SLOVENIJA ENA OD DRŽAV ZDA? http://www.siol.net/novice/svet/2015/01/kralj_abdulah.aspx

 • Share/Bookmark

Tags:

5 odgovorov to “Umrl je državljan Savdske Arabije…. in zakaj Siol piše o tem, da je Obama izrekel sožalje?”

 1. stricmarc komentira:

  Halo Dajano! Saj smo vendar člani zavezništva in veliki prijatelji ZDA. Prijatelji prijatelja so tudi naši prijatelji in njegovi sovražniki tudi naši sovražniki.

 2. Dajana komentira:

  A se ti hecaš stric Marč?????? Obama je zločinec, kai je pobil 12 ljudi v Parizu. Po njegovem ukazu! On bi moral biti v zaporu.

  IN NAŠI NOVINARJI MU TAKO LEZEJO V RIT!!!!

 3. Stric Marč komentira:

  Kolikor mi je znano, sta v uredništvo satiričnega tednika vdrla dva brata in celo na videoposnetkih vzklikala, da sta maščevala Mohameda. Komu verjeti: medijem ali avtorjem teorije zarot? Obama je lahko kvečjemo kriv posredno, ko je pomagal ustvarjati razmere bohotenja terorizma. Seveda pa se postavlja vedno dilema. se vmešavati v tuje narode in ščititi gospodarski interes in tudi interes privržencev borcev za demokracijo po merilih zahoda( parlamentarna demokracija, človekove pravice…) O arabski pomladi , o vzrokih in predvidenem razvoju dogodkov sem pisal na svojem blogu še pred intervencijo v Libiji.

 4. Dajana komentira:

  Nikoli ne verjami medijem. Kaj se je zgodilo, je vse napisano na mojem blogu. S tistimi pa, ki verjamejoa temu, kar trobijo mediji si jaz nimam kaj začeti.

 5. Stric Marč komentira:

  Vidiš, tu je zagata. Če nekaj pobereš iz linkov tvojih prijateljev in somišljenikov, še ni nujno, da je to resnica. To je bolj prepriičanje in prepričevanje prepričanih. Na takšen način se ne more vzpostaviti dialog v smislu filozofske dialetkitke: teza, antiteza, sinteza. Trditev , da je vse zapisano na tvojem blogu, je podobno tistim ortodoksnim, ki se sklicujejo izkljkučno na biblijo, Koran ali Kapital.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !