70 let po koncu vojne, Slovenci pa so še kar v letu 1945 in zakaj Pahor ni šel na parado v Moskvo

Slovenci so narod poln zamer. Slovenci so narod… kako je rekel že Cankar (joj, pa danes je ravno njegov rojstni dan!!! – rojstni dan največjega Slovenskega pisatelja, ki je postavil Slovence ob bok vsem narodom!!!!).

Cankar je rekel… Bog se te usmili, Slovenec si, tukaj jaz ne morem nič.

Kaj je s Slovenci? Zakaj Slovenci ne častijo konca druge svetovne vojne kot zmage partizanov in Tita, ampak takoj prileti nekdo, ki bo rekel, da so se zločini delali po vojni? Zato, ker je Slovencev samo 2 milijona. In od teh dveh milijonov so razdeljeni točno na pol. En milijon je za Partizane, drugi je za Belčke. Eni so za Partijo, drugi so za Cerkev. No, seveda karikiram. Ampak problem je v tem, da nas je tako malo in da ima Cerkev, ki ima nad Belimi tako moč, da se iz tega problema enostavno ne moremo povleči ven. Ker, če hočemo iti naprej, moramo iti vsi naprej, ne samo 1 milijon ljudi! Vsi se moramo pretopiti v mešanico med Parizani in Belčki, kar pač smo vsi malo Partizani in malo Belčki. Nismo niti dobri niti slabi, mi vsi smo mešanice!!!!

Takoj, ko bo prišel Partizan na oblast, ga bodo Belčki začeli minirat. Takoj ko bo Beli prišel na oblast, ga bodo Partizani minirali.

In to je v familiji. V eni družini je bil en sin za Parizane, drugi pa za Belčke. V isti družini! Ali v širši družini. In to strašno boli, ker kri ni voda. Ideologija je pri Slovencih močnejša od krvi. Slovenci častijo Partijo oz. Cerkev bolj kot svojo lastno družino! A ste se kdaj zamislili nad tem? Zakaj Slovenci nikamor ne pridejo? Ker jim je bolj pomembno to, da so v EU in to, da dajejo za chemtraile oz. za Nato 35 milijonov na mesec, namesto, da bi varovali svojo družino, ki je prizadeta zaradi tega, ker je Slovenija v EU. Vse se je strahovito podražalo in ljudje so obubožali odkar smo v EU. Ampak ne… iz EU pa ne gremo, to je dobro za nas… Zakaj že? Hipnotizirani smo v to!!!

Posipajo nas s strupom iz letal iz Nata… in mi to še kar dopuščamo! Pa ne gre niti za Partizane, niti za Bele, gre za EU in za Nato!!!

In zakaj Pahor ni šel v Rusijo na parado ob 70.letnici konca vojne? Seveda razloga ne vem, niti me ne zanima, ampak vseeno vem, zakaj ni šel. Zato, ker je Slovenec in nima samopodobe! Leze v rit Američanom in EU, ki so skregani z Rusijo.

Slovenec, ko je nekje v skupini, vedno gleda, da bo stal za nekom, nikoli ne dela iz svoje lastne vesti. Zakaj? Ker nima svoje samopodobe, ker ne stoji za svojimi dejanji. Slovenec stoji za EU, ali za Američani, ali za Partijo, ali za Beogradom… Ne stoji za tem, kar res on misli! Ker ne reče… to so Rusi, Rusi so bili zmagovalci v 2. svetovni vojni, Rusi so pomagali osvoboditi Jugoslavijo, jasno, da bom šel na parado.

To, da se gre na parado ne pomeni, da se reče ja zločinom, ki jih je Jugoslavija naredila po drugi svetovni vojni nad prebivalstvom, ki ni bilo na pravi strani!

Zmagovalec je zmagovalec! Kdor se o tem sprašuje, kdo je zmagovaec, nima samopodobe. Tako kot pri športu… najprej zmaga eden, potem zmaga drugi. A mogoče katera stran, ki je zmagala ni delala zločinov nad drugo stranjo po koncu katerekoli vojne? A Francozi niso strigli žensk, ki so imele odnose z okupatorjem? Kaj pa je Stalin delal v Rusiji oz. v Sovjetski zvezi? Koliko zločinov je naredil, koliko milijonov ljudi je umrlo od lakote? Kako to, da tega ni nobeden privlekel na paradi? Ker se časti zmago nad Hitlerjem. :) Stalin je umrl devet let kasneje in govori se, da je bil umorjen, ker njegovih zločinov niso mogli več prenesti njegovi lastni ljudje.

Kaj so pa pri nas naredili po vojni? Šušljalo se je o tem in onem. Naredili so dahavske procese. Naredili so Goli otok. Tisti, ki je bil pameten in je imel to srečo, je ušel, nekateri niso imeli te sreče in so jih pobili… Življenje gre naprej.

Najbolj neverjetni se mi zdijo Cerkveni oz. Beli, ki sejejo sovraštvo in ne prenehajo, ne nehajo, kot doberman, ki zagrize v telo in ne neha.

Oki, seveda je tu kriva tudi Oblast, ki ni enkrat za vselej povedala, kje vse so bili poboji, kdo je za to kriv in postavila že nekrat sto spomenikov na Triglavu ali kje jih že hočejo imeti, da bodo enkrat siti. In dala vse tiste, ki so zakrivili zločine v zapor. Ampak… siti ne bodo nikoli. Kadarkoli bodo Partizani prišli na oblast, bodo prišli Beli in težili, da to ni dovolj, da je še tam en skrit zločin itd. In seveda, za to, za kar bodo prinesli Beli, bo obstajal še en zločin na drugi strani.

Mislim, ljudje a lahko že nehate!!!!!!!!! A lahko pridete že ven iz leta 1945? A lahko že opustite te igrice, pa to obtoževanje in naštevanje zločinov! Na koncu koncev so ti ljudje, ki so jih pobili po 2. svetovni vojni že zdavnaj v drugem telesu. Že zdavnaj! Če ne, pa so v čisti pozitivni energiji, kamor gre vsak človek takoj po smrti. Človek ne trpi po smrti. Človek trpi, ko je v telesu. Ko pa je mrtev, pa je vsega hudega takoj konec. Takoj!

Slovenci so mazohisti in hočejo, da mi, ki smo se rodili zdavnaj po drugi vojni nosimo njihove grehe in travme. Ne hvala! Me ne zanima vaše sovraštvo! Jaz živim v letu 2015! Jaz obstajam tukaj in zdaj. Sovražim ne, to me sploh ne zanima. Imam odnose z vsemi ljudmi sveta, ki so dobre volje in dobronamerni. Obstaja pa veliko ljudi, ki manipulirajo – ampak ti me pač ne zanimajo. Ampak, obstajajo! Vsi mi obstajamo. :)  In zakaj si svojega obstoja ne bi naredili lepega. Zakaj si ga otežujemo? A se počutimo dobro, če mislimo na grde reči? Ne. Torej?

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !