Če bi Slovenci imeli radi sami sebe…

Slovencem ne gre dobro, ker ne marajo samih sebe! Če bi Slovenci imeli radi sami sebe, ne bi bili v EU, ki jim daje vedeti, da so sužnji in da so vredni samo toliko, kolikor imajo denarja. Vredni pa za EU ne bomo nikoli, ker tam so več vredni in manj vredni narodi. EU bo razpadla ravno zaradi tega. Oz. ven bodo šli tisti, ki ne bodo rabili EU, da potrjujejo njihovo “vrednost”.

Pozor… pri “Slovencih” ne mislim na kakšne “arijske” Slovence ali čistokrvne Slovence, ampak na ljudi, ki živijo na ozemlju te države.

Če bi Slovenci imeli radi sami sebe, gotovo ne bi imeli na oblasti politikov, ki kradejo, so koruptivni in sklepajo pogodbe v svojo korist in v škodo naroda.

Če bi imeli Slovenci radi sami sebe, ne bi bili v Natu in dajali za Nato 30 milijonov na mesec, da nas potem Nato posipava s chemtraili.

Če bi imeli Slovenci radi sami sebe ne bi dovolili, da je en sam otrok lačen in nima kosila v šoli. Če bi Slovenci imeli radi sami sebe, ne bi dovolili, da deložirajo iz njihovih stanovanj družine z otroci, ki ne morejo plačevati stroškov. Če bi imeli Slovenci radi sami sebe ne bi dovolili, da 400.000 njihovih ljudi sploh ne more plačevati položnic. Če bi imeli Slovenci radi sami sebe, bi šli takoj ven iz Nata in bi dali ta denar za svoje lačne in revne ljudi.

Če bi imeli Slovenci radi sami sebe, bi takoj ukinili vojsko. Koliko Slovencev je umrlo v zadnjih dveh vojnah? In zakaj Slovenci sploh potrebujemo vojsko? Od koga smo ogroženi? Proti komu se bomo borili? A ni bili zadosti vojn, vojsk in mrtvih vojakov?

Če bi imeli Slovenci radi sami sebe, ne bi dovolili prodaje svojih podjetij v tujino. Se spomnite še tistega: “Tujega nočemo, svojega ne damo?”

Če bi imeli Slovenci radi sami sebe bi pogledali malo, kaj je v javni upravi zdravega in zaprli vse organe, komisije in službe, ki kradejo Bogu in času denar. Če bi Slovenci imeli radi sami sebe, bi poskrbeli najprej za svoje ljudi.

Kako je možno, da tako krasna dežela pod Triglavom ne sije od sreče, zadovoljstva in blagostanja? Ker smo naučeni sovražiti same sebe. Najprej je treba imeti rad samega sebe. Slovenec pa je naučen in programiran, da se klanja drugim, da hvali druge, svoje pa prezira in sovraži. Vsak Slovenec ima Cankarjevo Skodelico kave vgravirano v svojem DNK-ju.

Obrniti se moramo k svojim koreninam, k slovanstvu, k svojim prednikom, k svojim davno pozabljenim in zanikanim tradicijam, pogledati moramo, kdo vse nas je izkoriščal, mozgal… kaj smo se iz vsega naučili in ustaviti moramo trpinčenje lastnega naroda. Ustaviti moramo trpičenje samih sebe. Moramo biti hvaležni za to, kar že imamo in moramo znati živeti v miru s tem, kar imamo in z ljudimi okoli nas. Najprej pa moramo imeti radi sami sebe. To je težko. Tega nas ni nihče učil. A se moramo potruditi in začeti imeti radi sami sebe. Iz tega izhaja vse ostalo.

  • Share/Bookmark

Tags:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !